Κοινωνία

Τραγωδία στην Ηλεία: Βγήκε να μαζέψει χόρτα και κατέληξε νεκρός σε χαράδρα

Τραγωδία στην Ηλεία με θύμα έναν άντρα, ο οποιός ξεκίνησε από το σπίτι του για να μαζέψει χόρτα. Μερικές ώρες αργότερα επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι της γυναίκας του.

Οι ώρες άρχισαν να περνούν χωρίς ο 74χρονος να δίνει σημεία ζωής, στην Ηλεία. Η γυναίκα του ανησύχησε και κάποια στιγμή αποφάσισε να ειδοποιήσει την αστυνομία. Οι έρευνες ήρθαν να επιβεβαιώσουν τους χειρότερους φόβους της συζύγου. Ο ηλικιωμένος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, σε μικρή χαράδρα και στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και πλέον αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση, που θα αποσαφηνίσει τα αίτια θανάτου του.

Νεκρός εντοπίστηκε αργά το απόγευμα της Τετάρτης 3 Ιανουαρίου του 2024, ένας 74χρονος από τη Φιγαλεία στην Ηλεία, που είχε φύγει από το σπίτι του από το μεσημέρι για να μαζέψει χόρτα. Ο 74χρονος βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, σε μικρή χαράδρα κοντά στο γήπεδο μπάσκετ του χωριού, λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, ο ηλικιωμένος που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, έφυγε από το σπίτι του το μεσημέρι με σκοπό να μαζέψει χόρτα. Όμως οι ώρες περνούσαν και η σύζυγός του ενημέρωσε στις 17:30 το απόγευμα την Αστυνομία.

Μετά από αναζητήσεις των αρχών ο 74χρονος άντρας βρέθηκε νεκρός και αυτή την ώρα αναμένεται ασθενοφόρο στην περιοχή για να παραλάβει τη σορό του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ