Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Αιματηρή η παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Περιστέρι: Γιος έσφαξε τον πατέρα του μπροστά στα μάτια της μητέρας του

Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στο Περιστέρι, με θύμα έναν 62χρονο άνδρα.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Ο άνδρας, ο οποίος είναι Έλληνας με καταγωγή από το Ουζμπεκιστάν, έφερε αρκετά τραύματα από μαχαίρι, έπειτα από επίθεση ηου δέχτηκε από τον 35χρονο γιο του, ο οποίος αρχικά προσήχθη ως ύποπτος στην Ασφάλεια Δυτικής Αττικής και η προσαγωγή μετατράπηκε σε σύλληψη το πρωί της Κυριακής. 

Πώς έγινε η οικογενειακή τραγωδία στο Περιστέρι 

«Ελάτε, σκότωσα τον πατέρα μου». Αυτά ήταν τα λόγια του 35χρονου στην αστυνομία, ο οποίος την κάλεσε αμέσως μετά τη σφαγή του 62χρονου πατέρα του στο σπίτι τους στην οδό Κολωνού 24 στο Περιστέρι.

Οι αστυνομικοί που μετέβησαν στο σημείο βρήκαν τον νεαρό και τη μητέρα του σε άθλια κατάσταση και μάλιστα – όπως λένε οι πληροφορίες – η 66χρονη γυναίκα έδειχνε κακοποιημένη…

Ο πατροκτόνος οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών όπου και συνελήφθη. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να διαπιστώσουν τι ήταν αυτό που οδήγησε στην έκρηξη του νεαρού και με ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι όρμησε και «πήρε» τη ζωή του πατέρα του.

Μάλιστα, μετά το τηλέφωνο στην αστυνομία, ο 35χρονος διακομίστηκε σε εφημερεύον νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών, καθώς ήταν τέτοια η μανία με την οποία κάρφωνε τον πατέρα του, όπου τραυμάτισε το χέρι του και οι γιατροί χρειάστηκαν να του κάνουν ράμματα.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Τρομερές αποκαλύψεις στην τουρκική βουλή για Ελλάδα-Ο Χουλουσί Ακάρ ούρλιαζε για την ανύπαρκτη “Γαλάζια Πατρίδα” και τελικά λιποθύμησε (Βίντεο)

Ανύπαρκτη η Γαλάζια Πατρίδα και το Τουρκολιβυκό μνημόνιο με τους ισλαμιστές να επιχειρήσουν να τα επιβάλλουν ακόμα και...