Κοινωνία

Βόλος: Σε φυλάκιση 1 έτους καταδικάστηκε 32χρονος για σεξουαλική επίθεση σε δύο 18χρονες κοπέλες

Ένας 32χρονος άνδρας καταδικάστηκε σε 12 μήνες φυλάκιση για σεξουαλική επίθεση από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου. Τον Ιούνιο του 2023, ο άνδρας δραπέτευσε από τη δομή φιλοξενίας του, πήγε στο πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου στον Βόλο, ακολούθησε δύο 18χρονες γυναίκες, κατέβασε το παντελόνι του και επιτέθηκε σε μία από αυτές, ακουμπώντας το σώμα της με τα γεννητικά του όργανα.

Η δικαστική απόφαση που επιβάλλει να εκτίσει τους 4 από τους δώδεκα μήνες, αλλά για να συμβεί αυτό πρέπει να μεταφερθεί στην ψυχιατρική πτέρυγα του Κορυδαλλού.

Το όλο περιστατικό συνέβη σε ώρα όπου στο πάρκο υπήρχε κοσμοσυρροή, με αποτέλεσμα πολίτες να ειδοποιήσουν την Αστυνομία.

Ο 32χρονος συνελήφθη με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και όταν τον Ιούνιο οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο, κλήθηκε να εξηγήσει την πράξη του, αλλά απάντησε με ασυναρτησίες, δεν μπορούσε να συνεννοηθεί κανείς μαζί του και αποφασίστηκε να εξεταστεί εκ νέου από τους ψυχιάτρους, ώστε να οδηγηθεί ξανά στην ψυχιατρική δομή, με εντολή ακούσιας νοσηλείας, όπου βρίσκεται μέχρι σήμερα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ