Κοινωνία

Νοσοκομείο Παίδων: Σοκάρει 15χρονη που «έσπασε» στο ξύλο νοσηλεύτρια

Ξυλοδαρμός νοσηλεύτριας από 15χρονη κοπέλα στο νοσοκομείο «Παίδων».

Η 15χρονη και ο αδελφός της φιλοξενούνται  σε παιδιατρική κλινική του Παίδων Αγλαΐα Κυριακού παρουσία της μητέρας τους, λόγω ακατάλληλου οικογενειακού περιβάλλοντος. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα newpost.gr

Η 15χρονη όπως και ο αδελφός της έπασχαν από κορωνοϊό τις τελευταίες ημέρες και νοσηλεύονταν σε απομόνωση σε θάλαμο της παιδιατρικής κλινικής του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, όταν η νοσηλεύτρια είδε το κορίτσι να φεύγει από το θάλαμο, για να αποφευχθεί η διασπορά του κορωνοϊού, η νοσηλεύτρια ζήτησε από την κοπέλα να επιστρέψει στο δωμάτιό της.

Τότε η 15χρονη της επιτέθηκε, την έριξε κάτω, την χτύπησε την κλώτσησε και της τράβηξε τα μαλλιά. Η νοσηλεύτρια έφυγε σχεδόν αναίσθητη από το σημείο προκειμένου να ζητήσει βοήθεια.

Αυτό δεν είναι το πρώτο περιστατικό που συμβαίνει στο νοσοκομείο. Υπάρχουν 45 παιδιά καθώς σύμφωνα με καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ δεν μπορούν να φιλοξενηθούν στις προνοιακές μονάδες γιατί δεν υπάρχει προσωπικό.
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...