Κοινωνία

Λαμία: Γυναίκα συνοδηγός νταλίκας κατήγγειλε τον οδηγό για βιασμό

Μια γυναίκα συνοδηγός νταλίκας κατήγγειλε τον οδηγό του οχήματος για βιασμό στη διάρκεια του ταξιδιού τους, από Αθήνα για κάποια πόλη της Θεσσαλίας.

Ακολούθησε «μπλόκο» στην εθνική οδό και σύλληψη του οδηγού της νταλίκας, ο οποίος αρνήθηκε τις κατηγορίες για βιασμό, ισχυριζόμενος ότι η όποια γενετήσια πράξη έγινε ήταν με τη θέληση της συνοδηγού.

Μάλιστα, σύμφωνα με το lamiareport, όπως κατέθεσε στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, με τη γυναίκα είχαν ξεκινήσει πριν κάποιες ημέρες από τη Θεσσαλία, είχαν πάει μαζί δρομολόγιο στην πρωτεύουσα και είχαν πάρει το δρόμο της επιστροφής.

Για αυτό μήνυσε κι εκείνος τη γυναίκα για τους ψευδείς ισχυρισμούς που τον συκοφαντούν. Η γυναίκα συνελήφθη επίσης, αφού πρώτα μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λαμίας για να εξεταστεί, ενώ αργότερα αφέθηκε ελεύθερη με προφορική εντολή του Εισαγγελέα Υπηρεσίας.

Ο οδηγός της νταλίκας οδηγήθηκε στο ΑΤ Κολωνού, που ανέλαβε το σχηματισμό της δικογραφίας αφού οι καταγγελλόμενες πράξεις είχαν λάβει χώρα στην περιοχή αρμοδιότητάς του, ενώ οδηγήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελία για τα περαιτέρω.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...