Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Τραγική η κατάσταση στο Βόλο: Εγκλωβίστηκαν παιδιά που θα έδιναν εξετάσεις γερμανικών (βίντεο)

Αν και οι μετεωρολογικές προβλέψεις έκαναν λόγο για σφοδρή κακοκαιρία και μεγάλο όγκο νερού, οι αρμόδιοι δεν φρόντισαν να αναβάλλουν τις εξετάσεις Γερμανικών που ήταν προγραμματισμένες για σήμερα στο Βόλο.


«Έχουμε ανέβει στον 4ο όροφο και έχουμε ειδοποιήσει την πυροσβεστική υπηρεσία για να μας βγάλει με ασφάλεια», ανέφερε η δημοσιογράφος Ειρήνη Νικολοπούλου, που βρίσκεται εγκλωβισμένη σε ξενοδοχείο του Βόλου

Σαν αποτέλεσμα αρκετά παιδιά από τα Τρίκαλα που ξεκίνησαν για να πάνε στο γειτονικό νομό για να δώσουν τις εξετάσεις αυτές, εγκλωβίστηκαν μαζί με γονείς μέσα στα αυτοκίνητα που τα μετέφεραν, καθώς έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία.

Μάλιστα, όπως κατήγγειλαν οι γονείς στο Trikalanews.gr, αν και βρίσκονταν σε πολύωρη αναμονή προκειμένου να καταφέρουν τα παιδια να δώσουν εξετάσεις, τελικά τους ενημέρωσαν πως αυτές δεν θα πραγματοποιηθούν.

Στο μεταξύ, στιγμές τρόμου επικρατούν σε ξενοδοχείο του Βόλου, καθώς 55 άτομα, πελάτες και προσωπικό βρίσκονται εγκλωβισμένα εντός του κτιρίου, στο παραλιακό μέτωπο της πόλης, χωρίς ρεύμα.


«Η θάλασσα είναι στο ίδιο ύψος με τον δρόμο. Έχουμε ανέβει στον 4ο όροφο και έχουμε ειδοποιήσει την πυροσβεστική υπηρεσία για να μας απεγκλωβίσει με ασφάλεια. Νερά μπαίνουν από την πόρτα της ρεσεψιόν» λέει στον ΑΝΤ1 η δημοσιογράφος Ειρήνη Νικολοπούλου, που βρίσκεται ανάμεσα στους εγκλωβισμένους.
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Επεισόδιο στην Τουρκία με την Δέσποινα Βανδή: Aκύρωσε συναυλία όταν οι Τούρκοι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ - Η απάντησή της

Μόλις η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε πως στον χώρο ήταν αναρτημένο ένα πόστερ με την εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ ακύρωσε την...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...