Κοινωνία

Αδιανόητο έγκλημα στην Κέρκυρα! Τρόφιμος ψυχιατρικής κλινικής δολοφόνησε ασθενή που κοιμόταν στον θάλαμο

Ένα αδιανόητο έγκλημα σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην Κέρκυρα. Τρόφιμος στην Ψυχιατρική Κλινική στο Νοσοκομείο του νησιού, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, δολοφόνησε 63χρονη ασθενή που νοσηλευόταν στα Οξέα και η οποία είχε εισαχθεί λίγες ώρες νωρίτερα στο νοσοκομείο.

Το θύμα φαίνεται να κοιμόταν την ώρα της επίθεσης, σύμφωνα με το kerkyrasimera.gr, ενώ ο δράστης της επιτέθηκε με αιχμηρό αντικείμενο!

Η Ελληνική Αστυνομία ενημερώθηκε για το τραγικό περιστατικό στις 21:55 το βράδυ της Πέμπτης και διενεργείται έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί. Την ίδια ώρα, ο 45χρονος δράστης της δολοφονίας (χρόνια τρόφιμος της Ψυχιατρικής Κλινικής) έχει απομονωθεί προσωρινά, ενώ διατάχθηκε ΕΔΕ και ενημερώθηκε το υπουργείο Υγείας, σύμφωνα με τη διοικήτρια του Νοσοκομείου Κέρκυρας, Αδαμαντία Εγγλεζοπούλου.

Γιατροί και νοσηλευτές της Ψυχιατρικής Κλινικής, καταθέτουν στις Αρχές για το περιστατικό. Την έρευνα έχει αναλάβει το Εγκληματολογικό της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ