Κοινωνία

Πάτρα: Θύμα ανθρωποκτονίας η άτυχη 55χρονη που βρέθηκε νεκρή

Θύμα ανθρωποκτονίας είναι, όπως φαίνεται από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ., η άτυχη 55χρονη που εντοπίστηκε νεκρή το απόγευμα της Πέμπτης (27/7) στο σπίτι της στον οδό Μπουκαούρη στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, από την έρευνα που έκανε ο ιατροδικαστής που έφθασε στο σημείο, διαπίστωσε πως η γυναίκα έφερε τρία θλαστικά τραύματα στη μετωπιαία χώρα καθώς και ένα στο τριχωτό της κεφαλής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Παράλληλα, η 55χρονη έφερε συντριπτικά κατάγματα του κρανίου, ενώ ο θάνατός της φέρεται να έγινε ένα 24ωρο πριν εντοπιστεί.
Καλά ενημερωμένες πηγές, μιλώντας στο protothema.gr, ανέφεραν πως πρόκειται για υπόθεση ανθρωποκτονίας με την έρευνα να κινείται σε δύο κατευθύνσεις.

Αφενός στο «μικροσκόπιο» των Αρχών έχει μπει το οικογενειακό περιβάλλον της θανούσας, με τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. να ερευνούν αν κάποιος κοντινός της θα είχε κάποιο λόγο να την θέλει νεκρή.

Αφετέρου, με δεδομένο το γεγονός πως η γυναίκα κατείχε ένα σπίτι το οποίο ήθελε να νοικιάσει και, ως εκ τούτου, συναντιόνταν με διάφορα άτομα, οι αστυνομικοί πρόκειται να ερευνήσουν αν πίσω από τη δολοφονία της βρίσκεται κάποιος επίδοξος ενοικιαστής.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Επεισόδιο στην Τουρκία με την Δέσποινα Βανδή: Aκύρωσε συναυλία όταν οι Τούρκοι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ - Η απάντησή της

Μόλις η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε πως στον χώρο ήταν αναρτημένο ένα πόστερ με την εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ ακύρωσε την...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...