Κοινωνία

Συγκλονιστικό: Βρέθηκε νεκρός μέσα στις τουαλέτες νοσοκομείου!

Οι γιατροί υπολογίζουν πως κείτονταν νεκρός στις τουαλέτες για περίπου τρεις ημέρες. 


Η δυσοσμία πρόδωσε στους εργαζόμενους το πτώμα ενός 47χρονου τοξικομανή.

 Οι γιατροί υπολογίζουν πως κείτονταν νεκρός στις τουαλέτες για περίπου τρεις ημέρες. 


Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο νοσοκομείο «Αττικόν» όταν βρέθηκε στις τουαλέτες άνδρας ο οποίος ήταν νεκρός για τρεις ημέρες. Για το περιστατικό διατάχθηκε ΕΔΕ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δυσοσμία οδήγησε εργαζόμενους στις τουαλέτες όπου εντόπισαν τον 47χρονο τοξικομανή. Οι γιατροί υπολογίζουν πως κείτονταν νεκρός στις τουαλέτες για περίπου τρεις ημέρες. 

Πληροφορίες αναφέρουν πως στο συγκεκριμένο σημείο του νοσοκομείου γίνονταν εργασίες και οι τουαλέτες δεν χρησιμοποιούνταν, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες. 

Όσο για τον 47χρονο, είχε νοσηλευτεί και στο παρελθόν ενώ πήρε πειθαρχικό εξιτήριο επειδή προκαλούσε κάποια προβλήματα στο νοσοκομείο. 

Πληροφορίες αναφέρουν πως γιατροί και νοσηλευτές είχαν μεριμνήσει για να μεταφερθεί ο άνδρας σε μονάδα για ναρκομανείς αλλά ο ίδιος δεν δεχόταν. 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Επεισόδιο στην Τουρκία με την Δέσποινα Βανδή: Aκύρωσε συναυλία όταν οι Τούρκοι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ - Η απάντησή της

Μόλις η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε πως στον χώρο ήταν αναρτημένο ένα πόστερ με την εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ ακύρωσε την...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...