Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Στις φλόγες τυλίχτηκε η σκηνή που τραγουδούσαν Θεοδωρίδου – Κακοσαίος (βίντεο)

Ήταν λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα του Σαββάτου 20/05, όταν ενώ οι γνωστοί τραγουδιστές Νατάσα Θεοδωρίδου και Γιώργος Κακοσαίος ερμήνευαν ντουέτα με αγαπημένα τραγούδια, πήρε φωτιά μία λάμπα που βρισκόταν στην οροφή του καταστήματος!

Πολύ γρήγορα και με απόλυτη ψυχραιμία αντέδρασε η Νατάσα Θεοδωρίδου. Ζήτησε από τους μουσικούς να σταματήσουν και να απομακρυνθούν και κάλεσε τον υπεύθυνο ασφαλείας του καταστήματος, ο οποίος με πυροσβεστήρα έσπευσε άμεσα να σβήσει τη φωτιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το πρόγραμμα διακόπηκε για λίγα λεπτά, ενώ ο κόσμος αποθέωνε τους καλλιτέχνες.

Όταν η φωτιά έσβησε μετά από τη γρήγορη παρέμβαση των υπευθύνων, οι δύο καλλιτέχνες συνέχισαν το πρόγραμμα τους με τους εκατοντάδες θαμώνες να ερμηνεύουν στίχους από τη γνωστή επιτυχία της Νατάσας Θεοδωρίδου «Ένα σπίτι καίγεται».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Επεισόδιο στην Τουρκία με την Δέσποινα Βανδή: Aκύρωσε συναυλία όταν οι Τούρκοι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ - Η απάντησή της

Μόλις η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε πως στον χώρο ήταν αναρτημένο ένα πόστερ με την εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ ακύρωσε την...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...