Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Τύρναβος: Συνελήφθησαν 4 ανήλικοι μετά την καταγγελία 22χρονης για ομαδικό βιασμό

Νεότερη ενημέρωση

Συγκλονιστικές είναι οι τελευταίες πληροφορίες για την υπόθεση ομαδικού βιασμού που κατήγγειλε μια 22χρονη στον Τύρναβο και για την οποία έχουν γίνει ήδη τέσσερις συλλήψεις ανηλίκων.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το MEGA, οι δράστες του βιασμού της 22χρονης αρχικά την παρέσυραν σε μια οικοδομή κοντά στον χώρο που διεξάγεται το παζάρι στον Τύρναβο και εκεί αρχικά την βίασαν οι δύο εξ αυτών ενώ στη συνέχεια φώναξαν άλλα δύο άτομα τα οποία επίσης βίασαν την κοπέλα.

Το ακόμα πιο φρικιαστικό είναι ότι άλλο ένα άτομο που βρισκόταν στον χώρο φέρεται να κατέγραφε τον βιασμό με το κινητό του τηλέφωνο.

Άλλες πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ θέλουν, δε, την 22χρονη να αντιμετωπίζει νοητικά προβλήματα.

Αρχικό κείμενο

Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι προσαγωγές των τριών ατόμων που είχαν οδηγηθεί στην αστυνομία μέτα την καταγγελία 22χρονης ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού την ώρα που έφευγε από πανηγύρι στον Τύρναβο το Σάββατο.

Οι τρεις συλληφθέντες κατηγορούνται για βιασμό ενώ οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες και σε ακόμα έναν φίλο τους που κατηγορείται για συνέργεια. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Επειδή οι τέσσερις συλληφθέντες είναι ανήλικοι - είναι όλοι τους ηλικίας 16 και 17 ετών -συνελήφθησαν και οι γονείς τους και αναμένεται να οδηγηθούν όλοι στον Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά μέσα ενημέρωσης οι τρεις που συνελήφθησαν είναι κάτοικοι Τυρνάβου.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες στο «μικροσκόπιο» των αστυνομικών που χειρίζονται την υπόθεση του ομαδικού βιασμού «από 4-5 άτομα» που κατήγγειλε η 22χρονη είναι και άλλοι δύο νεαροί.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Επεισόδιο στην Τουρκία με την Δέσποινα Βανδή: Aκύρωσε συναυλία όταν οι Τούρκοι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ - Η απάντησή της

Μόλις η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε πως στον χώρο ήταν αναρτημένο ένα πόστερ με την εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ ακύρωσε την...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...