Κοινωνία

Δυστύχημα στα Τέμπη: Ταυτοποιήθηκε η σορός της 50χρονης Μαίρης που δούλευε στο κυλικείο-3 σοροί δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη

Η άτυχη Μαίρη εργαζόταν στο κυλικείο του τρένου που συγκρούστηκε με την μοιραία αμαξοστοιχία στα Τέμπη το βράδυ της Τρίτης (28.02.2023).

Η οικογένειά της πήγε στην Λάρισα για να δώσει δείγμα DNA, όπως έκαναν και άλλες οικογένειες προκειμένου να ταυτοποιηθούν οι σοροί.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, μένουν να ταυτοποιηθούν άλλοι 3 σοροί από την τραγωδία στα Τέμπη. Η μία εξ αυτών μάλιστα ανήκει σε άτομο που δεν έχει δηλωθεί ως αγνοούμενος. Πληροφορίες του ρεπορτάζ αναφέρουν ότι πιθανότατα πρόκειται για επιβάτη του τρένου που έχει αναφερθεί ως αγνοούμενος από φίλο του, όμως η οικογένειά του δεν βρίσκεται στην Ελλάδα για να δώσει DNA. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σήμερα το τέταρτο και πέμπτο βαγόνι του τρένου θα μεταφερθούν στην Λάρισα σε χώρο του ΟΣΕ για περαιτέρω διερεύνηση. Από το πρωί άνδρες της ΕΜΑΚ πραγματοποιούν εξονυχιστικούς ελέγχους, ενώ συλλέγουν προσωπικά αντικείμενα των επιβατών.

Ενδεικτικό της δυσκολίας που αντιμετωπίζουν τα σωστικά συνεργεία είναι το σαθρό έδαφος στην περιοχή το οποίο από τις βροχοπτώσεις έχει μετατραπεί σε βάλτο.

Εν τω μεταξύ νέα συγκέντρωση μαθητών και γονέων ύστερα και από πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου Ραψάνης θα πραγματοποιηθεί στην σιδηροδρομική γραμμή της Ραψάνης αύριο Κυριακή στις 11.30 το πρωί.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Η απαρχή της Νεοθωμανικής αυτοκρατορίας είναι γεγονός, η Τουρκία στέλνει το Ορούτς Ρέις στη Σομαλία να ψάξει για φυσικό αέριο και πετρέλαιο

Η Σομαλία έχει παραχωρήσει τα χωρικά της ύδατα στην Τουρκία ενώ η Άγκυρα διατηρεί μια τεράστια βάση στην Αφρικανική...
Κοινωνία 0

Επεισόδιο στην Τουρκία με την Δέσποινα Βανδή: Aκύρωσε συναυλία όταν οι Τούρκοι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ - Η απάντησή της

Μόλις η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε πως στον χώρο ήταν αναρτημένο ένα πόστερ με την εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ ακύρωσε την...