Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Νεκρός ο πεζός που παρασύρθηκε από δύο αυτοκίνητα στη Μεσογείων (upd)

Νεώτερη ενημέρωση 

ραγική εξέλιξη είχε το τροχαίο με παράσυρση πεζού από δύο αυτοκίνητα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (24/11) στη λεωφόρο Μεσογείων στο ύψος της γέφυρας Κατεχάκη καθώς όπως έγινε γνωστό ο άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός στο οποίο μεταφέρθηκε.

Παράλληλα στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο έχει μεταφερθεί ο ένας από τους δύο οδηγούς των αυτοκινήτων καθώς επέβαινε σε όχημα του στρατού.
 

Αρχικό κείμενο 

Τροχαίο ατύχημα τα ξημερώματα, 05:40, της Πέμπτης, στη Λεωφόρο Μεσογείων, στο ύψος της γέφυρας στην Κατεχάκη, όταν ένας πεζός -σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες- επιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο και χτυπήθηκε από δύο διερχόμενα αυτοκίνητα. Ο άνδρας, ηλικίας περίπου 35 με 45 ετών, παρασύρθηκε αρχικά απο αυτοκίνητο που τον εκτίναξε στο αντίθετο ρεύμα, με αποτέλεσμα να τον χτυπήσει ένα δεύτερο διερχόμενο ΙΧ αυτοκίνητο.

Ο άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά και σύμφωνα με την ΕΡΤ έχει διακομιστεί και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στον «Ευαγγελισμό». Ο οδηγός του πρώτου οχήματος συνελήφθει από την αστυνομία που έχει τοποθετήσει στο σημείο του τροχαίου ειδική σήμανση..

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ