Κοινωνία

«Με έπιασε από το λαιμό και προσπάθησε να με βιάσει»-Τα σημεία που παγίδευσε τα θύματα του ο "δράκος" της Ομόνοιας (Βίντεο)

Τρόμο στο κέντρο της Αθήνας έχει προκαλέσει ο "δράκος" της Ομόνοιας ενώ οι Αρχές είναι σε επιφυλακή για τον εντοπισμό και την σύλληψη του.

Χαρακτηριστικό είναι πως στήνει καρτέρι σε νεαρές κοπέλες σε σκοτεινά σημεία του κέντρου, κυρίως σε Ομόνοια, Μεταξουργείο και Κεραμεικό, ο «δράκος» της Αθήνας. Τις ακολουθεί, τις ακινητοποιεί και προσπαθεί να κάνει πράξη τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Τρεις γυναίκες 27 και 30 ετών έχουν καταγγείλει σε βάρος τους απόπειρες βιασμού από τον αδίστακτο και επικίνδυνο άνδρα ασιατικής καταγωγής που κυκλοφορεί ελεύθερος.

Μέχρι στιγμής τα μέρη που έχουν καταγραφεί επιθέσεις του δράστη είναι:

1η επίθεση:3/5/2024, οδός Βιργινίας Μπενάκη, σε βάρος 27χρονης, η οποία δέχθηκε την επίθεση από τον μανιακό όταν σχόλασε από το εστιατόριο που δούλευε επί της λεωφόρο Συγγρού.
2η επίθεση: 3/7/2024, συμβολή οδών Ευρυπίδου και Μενάνδρου,
3η επίθεση: 13/7/2024, συμβολή οδών Πηλέως και Μέντορος.

«Με έπιασε από το λαιμό και προσπάθησε να με βιάσει»

Όπως αποκαλύπτει το MEGA, τρεις γυναίκες 27 και 30 ετών έχουν καταγγείλει σε βάρος τους απόπειρες βιασμού από τον αδίστακτο και επικίνδυνο άνδρα ασιατικής καταγωγής που κυκλοφορεί ελεύθερος.

Ένα από τα θύματα επίθεσης, μιλάει αποκλειστικά στο MEGA.

«Πρέπει να ήταν το πολύ 1.65 με 1.68 το πολύ, κοντός, πολύ αδύνατος μελαχρινός. Μου επιτέθηκε, μου έκλεισε με το ένα χέρι το στόμα και με το άλλο προσπάθησε να φέρει το σώμα μου κοντά στον κορμό του και μου έλεγε “σεξ, σεξ”, αυτό, τρεις φορές “σεξ”. Τον έσπρωξα για να δω αν κρατάει κάποιο μαχαίρι ή κάποιο αιχμηρό αντικείμενο έτσι ώστε αν δω ότι κρατάει κάτι να του πετάξω τα πράγματα μου και να αρχίσω να τρέχω», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο «δράκος της Αθήνας» επιτίθεται στην 27χρονη στην οδό Μενάνδρου και Ευριπίδου στην Ομόνοια. Πλησιάζει τη νεαρή γυναίκα και τη ρωτά που είναι η πλατεία Ομονοίας στη συνέχεια της κλείνει με το ένα χέρι το στόμα και κάνοντας της κεφαλοκλείδωμα προσπαθεί να τη βιάσει. Η κοπέλα αρχίζει να ουρλιάζει και εκείνος εξαφανίζεται.

Η 27χρονη εκείνο το βράδυ διασκέδαζε με την παρέα της σε μπαρ της περιοχής. Στις 2.20 έφυγε μόνη της προκειμένου να γυρίσει σπίτι και τότε δέχθηκε την επίθεση από τον δράστη. Όταν κατάφερε να του ξεφύγει, κατευθύνθηκε σε ένα ξενοδοχείο χτυπώντας έντρομη τις πόρτες.

«Ήμουν πανικόβλητη, δε μου έχει ξανά συμβεί κάτι τέτοιο και κατευθείαν οι άνθρωποι με έβαλαν μέσα, κλείδωσαν, έβαλαν λουκέτο μου έδωσαν νερό και κατευθείαν κάλεσαν την αστυνομία». 

Καρέ-καρέ η επίθεση του «δράκου της Αθήνας»

Στο αποκλειστικό βίντεο του MEGA έχει καταγραφεί καρέ-καρέ η επίθεση που δέχθηκε 30χρονη στην οδό Πηλέως και Μενάνδρου ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου.

Στο στενό δρομάκι επί της οδού Πηλέως η 30χρονη έζησε τον απόλυτο τρόμο. Ο δράστης με την άσπρη μπλούζα την καταδιώκει την ρίχνει στο έδαφος δευτερόλεπτα αργότερα, την αρπάζει από το λαιμό και προσπαθεί να τη βιάσει.

Οι φωνές και τα ουρλιαχτά της νεαρής γυναίκας σήκωσαν στο πόδι όλη τη γειτονιά. Έτσι κατάφερε να σωθεί άκουσε τις φωνές της ένας περαστικός.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ