Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Καραμπόλα τριών οχημάτων στη Θεσσαλονίκη - Τούμπαρε ΙΧ (upd - βίντεο)

Νεώτερη ενημέρωση

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (9/10) στην παραλιακή της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο τροχαίο ενεπλάκησαν τρία Ι.Χ. με το ένα, μάλιστα, εξ αυτών να τουμπάρει στο ύψος της πλατείας Αριστοτέλους.

Δείτε βίντεο από το σημείο:

Από το τροχαίο τραυματίστηκαν δύο άτομα όπως μεταδίδει το makthes, ευτυχώς ελαφρά, ενώ η κυκλοφορία διακόπηκε για λίγη ώρα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του thesstoday δύο οχήματα φέρονται να ανέπτυξαν μεγάλη ταχύτητα στη λεωφόρο Νίκης, με αποτέλεσμα το ένα να χάσει τον έλεγχο και να εκτραπεί της πορείας του. Μάλιστα, αυτόπτες μάρτυρες εικάζουν πως επρόκειτο για κόντρες, καθώς το ένα προσπαθούσε να προσπεράσει το άλλο.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε τους τραυματίες και τους μετέφερε στο Ιπποκράτειο για την παροχή πρώτων βοηθειών.
 

Αρχικό κείμενο

Συγκεκριμένα, ένα αυτοκίνητο προσέκρουσε σε διπλανό όχημα στο ύψος της Δημοσθένους στην Θεσσαλονίκη, λίγο πριν την πλατεία Αριστοτέλους, με αποτέλεσμα να αναποδογυρίσει το μαύρο Gold και να προκληθεί το σοκαριστικό τροχαίο.

Από τη σύγκρουση έχουν προκληθεί υλικές ζημιές ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν καταγραφεί τραυματίες.

Στο σημείο έφτασε η αστυνομία και ένα ασθενοφόρα, ενώ η κυκλοφορία στον δρόμο έχει διακοπεί.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος 0

Οργή στην Αλβανία για το εξώφυλλο στο βιβλίο της Γ' Δημοτικού με τον "τρανσέξουαλ χαρακτήρα" ντυμένο στα χρώματα του ουράνιου τόξου: "Θα τους αλλάξει μυαλά ή φύλο;"

"Να σκίσουν οι γονείς το εξώφυλλο" γράφουν στα Social Media - Το ουράνιο τόξο είναι ένα παιδικό σύμβολο και από την...
Ελληνοτουρκικά 0

Ο Κ. Γρίβας δίνει τη λύση για στρατιωτική υπεροπλία Ελλάδας - Κύπρου απέναντι στην Τουρκία: Να επενδύσουν σε στρατιωτική επιστήμη και εγχώρια σκέψη

Τα τουρκικά drones στο κατεχόμενο Λευκόνοικο – Τα αιωρούμενα πυρομαχικά – Τα μη επανδρωμένα υποβρύχια