Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκε από το βίντεο ντοκουμέντο η οδηγός που παρέσυρε και εγκατέλειψε σκύλο

Στην ταυτοποίηση των στοιχείων της οδηγού, που την περασμένη Παρασκευή παρέσυρε με το αυτοκίνητό του σκυλί και το εγκατέλειψε αιμόφυρτο στο δρόμο, στη Γέφυρα Θεσσαλονίκη, προχώρησε η αστυνομία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρόκειται για 58χρονη Ελληνίδα σε βάρος της οποίας, όπως ανακοινώθηκε, σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί δεσποζόμενων ζώων. Είχε προηγηθεί μήνυση κατ’ αγνώστου από τον ιδιοκτήτη του ζώου. Η παράσυρση καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας της περιοχής και το βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας, προκαλώντας αποτροπιασμό στους χρήστες του Διαδικτύου.

Το τετράποδο εντοπίστηκε από περιοίκους και μεταφέρθηκε με βαρύτατα τραύματα σε Κτηνιατρείο της περιοχής. Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της περασμένης Παρασκευής 30 Σεπτεμβρίου. Τον σκύλο εντόπισαν σοβαρά τραυματισμένο δύο κοπέλες που περνούσαν από το σημείο και τον μετέφεραν άμεσα στον κτηνίατρο της περιοχής.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Ο Κ. Γρίβας δίνει τη λύση για στρατιωτική υπεροπλία Ελλάδας - Κύπρου απέναντι στην Τουρκία: Να επενδύσουν σε στρατιωτική επιστήμη και εγχώρια σκέψη

Τα τουρκικά drones στο κατεχόμενο Λευκόνοικο – Τα αιωρούμενα πυρομαχικά – Τα μη επανδρωμένα υποβρύχια
βομβαρδισμοί στη Συρία
Μέση Ανατολή 0

Φλέγεται όλη η Συρία μετά τον μαζικότερο βομβαρδισμό των τελευταίων ετών-Η ρωσική βάση στο Ταρτούς την γλίτωσε «παρά τρίχα» (Βίντεο)

Ένα από τα πλήγματα που εξαπολύθηκαν εχθές το βράδυ κατά της Συρίας προκάλεσε ανατίναξη πολύ κοντά στην ρωσική ναυτική...