Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο οδηγός που παρέσυρε γυναίκα σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση

Παραδόθηκε στην αστυνομία ο οδηγός που παρέσυρε και εγκατέλειψε μια γυναίκα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια της ζωντανής πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το περιστατικό συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες στις 19 Σεπτεμβρίου, επί της οδού Εγνατία, στο ύψος της Πύλης Εμπορίου της ΔΕΘ, όταν ο οδηγός του οχήματος παρέσυρε και τραυμάτισε την 39χρονη που επιχειρούσε να διασχίσει τον δρόμο, και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή. Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» με κατάγματα στα πόδια και την προηγούμενη εβδομάδα υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.

Ο οδηγός του οχήματος παρουσιάστηκε αυτοβούλως στην αστυνομία και σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για τροχαίο με εγκατάλειψη. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν 23χρονο ελληνικής καταγωγής. Σημειώνεται ότι όλες αυτές τις ημέρες η αστυνομία πραγματοποιούσε έρευνες για τον εντοπισμό του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Ο Κ. Γρίβας δίνει τη λύση για στρατιωτική υπεροπλία Ελλάδας - Κύπρου απέναντι στην Τουρκία: Να επενδύσουν σε στρατιωτική επιστήμη και εγχώρια σκέψη

Τα τουρκικά drones στο κατεχόμενο Λευκόνοικο – Τα αιωρούμενα πυρομαχικά – Τα μη επανδρωμένα υποβρύχια
βομβαρδισμοί στη Συρία
Μέση Ανατολή 0

Φλέγεται όλη η Συρία μετά τον μαζικότερο βομβαρδισμό των τελευταίων ετών-Η ρωσική βάση στο Ταρτούς την γλίτωσε «παρά τρίχα» (Βίντεο)

Ένα από τα πλήγματα που εξαπολύθηκαν εχθές το βράδυ κατά της Συρίας προκάλεσε ανατίναξη πολύ κοντά στην ρωσική ναυτική...