Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Στο αυτόφωρο ο 20χρονος για το επεισόδιο στη ΔΕΘ

Σε βάρος του συλληφθέντα, η Εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη, τετελεσμένη και σε απόπειρα, με τις επιβαρυντικές διατάξεις του Αθλητικού Νόμου, όπως επίσης για κατοχή αντικειμένων που μπορούν να προκαλέσουν σωματική βλάβη, σύμφωνα με την ερτ.

Για συμμετοχή στο ίδιο επεισόδιο, κατηγορείται επίσης ένας 25χρονος (αλλοδαπός), τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Σήμερα, κάθισε στο εδώλιο για άλλη υπόθεση οπαδικής βίας το 2016. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., ο 26χρονος βρισκόταν στο περίπτερο αθλητικού συλλόγου εντός της 86ης ΔΕΘ (ως υπάλληλος του περιπτέρου), όταν δέχθηκε επίθεση από ομάδα ατόμων που κρατούσαν ξύλα και καθίσματα.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Ο Κ. Γρίβας δίνει τη λύση για στρατιωτική υπεροπλία Ελλάδας - Κύπρου απέναντι στην Τουρκία: Να επενδύσουν σε στρατιωτική επιστήμη και εγχώρια σκέψη

Τα τουρκικά drones στο κατεχόμενο Λευκόνοικο – Τα αιωρούμενα πυρομαχικά – Τα μη επανδρωμένα υποβρύχια
βομβαρδισμοί στη Συρία
Μέση Ανατολή 0

Φλέγεται όλη η Συρία μετά τον μαζικότερο βομβαρδισμό των τελευταίων ετών-Η ρωσική βάση στο Ταρτούς την γλίτωσε «παρά τρίχα» (Βίντεο)

Ένα από τα πλήγματα που εξαπολύθηκαν εχθές το βράδυ κατά της Συρίας προκάλεσε ανατίναξη πολύ κοντά στην ρωσική ναυτική...