Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Θεσσαλονίκη - Παράσυρση παιδιών: «Πονάει πολύ, χτύπησε στο πόδι» (βίντεο)

«Πονάει πολύ, χτύπησε στο πόδι» λέει στο newsit.gr η μητέρα του 14χρονου που χτύπησε σε στάση λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη

Το σοκαριστικό ατύχημα σημειώθηκε μετά από πρόσκρουση δύο αυτοκινήτων στη συμβολή των οδών Κωνταντίνου Παλαιολόγου με Λέσβου. 

Το ατύχημα στην περιοχή της Νικόπολης, στη Θεσσαλονίκη, έγινε λίγο μετά τις 12:00 όταν ένα αυτοκίνητο που έβγαινε από την την οδό Λέσβου, εμβόλισε άλλο αυτοκίνητο που κινούνταν επί της οδού Παλαιολόγου. Η οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα το όχημα να ανέβει το πεζοδρόμιο και να παρασύρει τρία παιδιά που περίμεναν στη στάση του λεωφορείου. 

Στο σημείο κλήθηκαν αμέσως δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και η Τροχαία. Στα τρία τραυματισμένα παιδιά – δύο 13χρονοι και ένας 14χρονος – δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στην συνέχεια διακομίσθηκαν στο Ιπποκράτειο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Και τα τρία παιδιά είναι καλά στην υγεία και, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, οι δύο 13χρονοι ενδεχομένως να πάρουν άμεσα εξιτήριο. Ο 14χρονος τραυματίας ωστόσο ενδεχομένως να χρειαστεί να μείνει στο νοσοκομείο, καθώς έχει κάταγμα στο πόδι. 

Η μητέρα του 14χρονου που τραυματίστηκε μίλησε στο newsit.gr για το πώς είναι το παιδί της. «Ο γιος μου πονάει πολύ, χτύπησε στο πόδι» αναφέρει εμφανώς ταραγμένη. «Το αυτοκίνητο χτύπησε τρία παιδιά, το ένα είναι ο γιος μου. Ευτυχώς είναι καλά» προσθέτει η μητέρα του 14χρονου, μιλώντας στο newsit.gr. 

Δεν είδα καν πότε κατέβηκε το αυτοκίνητο

Για το σοκαριστικό ατύχημα μίλησε στο neswit.gr και μια οδηγός που βρίσκονταν στο σημείο την στιγμή του ατυχήματος. «Ερχόμουν, ήμουν στο stop και πέρασε το mercedes με ιλιγγιώδη ταχύτητα, με χτύπησε, έφυγε μέσα στα χωράφια και χτύπησε τρία παιδάκια. Τα παιδάκια πήγαν στο Ιπποκράτειο, το ένα τραυματίστηκε το ποδαράκι του αλλά δεν ξέρω πόσο σοβαρά είναι γιατί είχα κι εγώ τα παιδιά στο αυτοκίνητο» σημειώνει. 

Και συνεχίζει: «Ήμουν σταματημένη απλά ήμουν μπροστά από το stop γιατί ήθελα να ελέγξω τον δρόμο. Δεν μπορείς αν είσαι σταματημένος πίσω από το stop να δεις τι έρχεται. Στο σημείο απαγορεύονται τα παρκαρισμένα, έχει απαγορευτικό. Δεν είδα καν πότε κατέβηκε το αυτοκίνητο. Εγώ το έλεγξα, δεν υπήρχε αυτοκίνητο ούτε από πάνω ούτε από κάτω».  

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

«Δεν σταμάτησε το αυτοκίνητο μετά το τρακάρισμα»

Οι φίλοι των παιδιών που περίμεναν μαζί τους στην στάση του λεωφορείου μίλησαν στο newsit.gr για τα όσα έγιναν μετά την πρόσκρουση των δύο αυτοκινήτων.

«Όταν τράκαρε το αυτοκίνητο δεν σταμάτησε. Το παιδί που χτύπησε σοκαρίστηκε πολύ, ο άλλος που είχε λίγες γρατσουνιές δεν έπαθε μεγάλη ζημιά, καλά ήταν» λέει ένας από τους φίλους των τραυματιών.  

«Μιλήσαμε μαζί τους. Ήταν σοκαρισμένοι και φοβισμένοι. Μόνο ένας έχει τραυματιστεί σοβαρά στον αστράγαλο. Οι άλλοι δεν τραυματίστηκαν σοβαρά αλλά όλοι πήγαν στο νοσοκομείο» σημειώνει ένας άλλος, μιλώντας στο newsit.gr.

Δείτε φωτογραφίες του newsit.gr:

 

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ