Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: «Έπεσε πάνω στο μαχαίρι» λέει η 31χρονη που μαχαίρωσε τον σύζυγό της

«Αν έχεις ανθρωποκτόνο πρόθεση, δεν θα το κάνεις σε ένα πανηγύρι που είναι γεμάτο κόσμο», υποστήριξε ο δικηγόρος της 31χρονης

Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκε σήμερα το πρωί η 31χρονη γυναίκα με καταγωγή από τη Βουλγαρία που μαχαίρωσε τον σύζυγό της σε υπαίθριο χώρο της Μικρής Βόλβης, στη Θεσσαλονίκη.

Δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τον σύζυγό της και ήταν ατύχημα που συνέβη στο πανηγύρι του χωριού, κατά τη διάρκεια του φαγητού, δήλωσε η 31χρονη.

Η γυναίκα με καταγωγή από τη Βουλγαρία οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος της για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου περί όπλων, ενώ αύριο αναμένεται να απολογηθεί σε ανακριτή.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 7 το πρωί της περασμένης Κυριακής, μετά τη Γιορτή της Λιπαριάς, που γίνεται κάθε χρόνο στην περιοχή της Μικρής Βόλβης, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από λεκτική αντιπαράθεση που είχε το ζευγάρι, η γυναίκα άρπαξε ένα μαχαίρι και να τραυμάτισε τον σύζυγό της στον θώρακα.

Ο άνδρας διεκομίσθη στο νοσοκομείο Παπανικολάου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στη Γ' ΜΕΘ του νοσοκομείου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι, το οποίο έχει ένα παιδί, είχε ξανά απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές, όταν η γυναίκα είχε καταθέσει μήνυση για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος του 33χρονου, τον Φεβρουάριο του 2022.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ