Κοινωνία

Νέα Σμύρνη: Ραγδαίες εξελίξεις γύρω από την άγρια δολοφονία του 46χρονου - Το μαχαίρι που «λύνει» το έγκλημα

Μια μαχαιριά. Με ένα μόνο χτύπημα, ο 46χρονος άνδρας στη Νέα Σμύρνη εντοπίστηκε νεκρός στον καναπέ του σπιτιού του, ανήμπορος να αντιμετωπίσει τον δολοφόνο του.

Ο άνδρας διέμενε με την αδερφή του στο διαμέρισμα της οδού Παλαιολόγου. Αμφότεροι έχουν νοητική υστέρηση και την επιμέλειά τους είχε η Πρόνοια. Ο 46χρονος είχε υποβληθεί σε επέμβαση στα πόδια πριν από λίγες ημέρες και δεν ήταν σε θέση να κινηθεί, όχι τουλάχιστον με ευκολία.

Οι Αρχές από την πρώτη στιγμή έχουν ως βασική ύποπτο της δολοφονίας την αδερφή του 46χρονου, η οποία είναι παραολυμπιονίκης.

Το διαμέρισμά δεν φέρει σημάδια παραβίασης ενώ μέσα στο σπίτι ήταν οι δυο τους. Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια ομολογία καθώς λόγω της κατάστασής της η γυναίκα δεν μπορεί να συνεννοηθεί με τους αστυνομικούς.

Το πλύσιμο του μαχαιριού

Αυτό που ξεκλειδώνει το έγκλημα είναι φυσικά το όπλο που διαπράχτηκε. Και εδώ οι Αρχές φαίνεται πως έχουν το κλειδί στα χέρια τους.

Στην κουζίνα του διαμερίσματος της οδού Παλαιολόγου, τα πιάτα και τα μαχαιροπήρουνα είναι πλυμένα. Ωστόσο, δεν υπήρχαν τρόφιμα.

Οι έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. είναι πεπεισμένοι πως ο δολοφόνος αμέσως μετά το έγκλημα έπλυνε το μαχαίρι. Και δεν είναι δύσκολο να εντοπιστεί καθώς ο εξοπλισμός του Ανθρωποκτονιών μπορεί να εντοπίσει αίμα ακόμη και αν έχει πλυθεί ενώ το μέγεθος του τραύματος του 46χρονου φυσικά μπορεί εύκολα να αντιστοιχηθεί με κάποιο από τα μαχαίρια που έχουν πλυθεί.

«Ήταν πολύ αγαπητά παιδιά, είναι σοκαριστικό αυτό που συνέβη»

Παράλληλα, γείτονας των αδερφών ανέφερε ότι και οι δύο ήταν πολύ αγαπητά πρόσωπα και δεν είχαν δώσει ποτέ δικαίωμα για τίποτα.

«Όλοι εδώ στη γειτονιά τους ξέραμε. Ήταν πολύ αγαπητά παιδιά, δεν ενοχλούσαν ποτέ κανέναν, απλώς υπήρχαν κάποια προβλήματα νοητικής υστέρησης», τόνισε. Στη συνέχεια, σχολίασε πως «αυτό που συνέβη, είναι σοκαριστικό».

Μαρτυρια κατοίκου από τη Νέα Σμύρνη

«Το ασθενοφόρο πηγαινοερχόταν στο διαμέρισμα 3 μέρες»

Κάτοικος της περιοχής και γείτονας είπε αρχικά πως τα δύο παιδιά είχαν χάσει μερικά χρόνια πριν και τους δυο γονείς τους και ζούσαν πλέον μόνα τους στον σπίτι που έγινε και το τραγικό περιστατικό. Η μητέρα μάλιστα πέθανε πριν 7 χρόνια, ενώ ο πατέρας έφυγε από τη ζωή πριν 3 χρόνια

Στη συνέχεια είπε: «Εγώ έβλεπα το ασθενοφόρο 3 μέρες, πρωί, μεσημέρι, απόγευμα να πηγαινοέρχεται εδώ. Έφευγε και ερχόταν». Ακόμη η ίδια πρόσθεσε πως και τα δυο παιδία ήταν ΑΜΕΑ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ