Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Παλαιό Φάληρο: Μαχαιρωμένη η 78χρονη που ανασύρθηκε από φωτιά σε διαμέρισμα-Συνελήφθη ο γιος της-Σοκάρουν οι μαρτυρίες γειτόνων (upd)

Μετά τη φωτιά διαπιστώθηκε πως η 78χρονη έφερε τραύματα από μαχαίρι και έτσι η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του γιου της.

Νεότερη ενημέρωση 

Στα γραφεία της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών κρατείται πλέον ο 48χρονος γιος της 78χρονης γυναίκας, η οποία τα ξημερώματα του Σαββάτου ανασύρθηκε νεκρή από πυροσβέστες που κλήθηκαν για την κατάσβεση πυρκαγιάς σε διαμέρισμα επί της οδού Σολωμού στο Παλαιό Φάληρο.

Σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση από την ΕΛΑΣ, η 78χρονη γυναίκα έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο και αυτά φαίνεται πώς οδήγησαν στο θάνατο της. Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας εξετάζουν το ενδεχόμενο, τα θανατηφόρα πλήγματα από μαχαίρι, να προήλθαν από τον 48χρονο γιο της ο οποίος έχει ιστορικό ψυχιατρικών παθήσεων.

Ο ίδιος φαίνεται στη συνέχεια να έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα, ενώ απεγκλωβίστηκε ελαφρά τραυματισμένος από τους άνδρες Πυροσβεστικής που επιχείρησαν για την κατάσβεση της φωτιάς. O 48χρονος συνελήφθη και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του, ενώ αναμένεται να γίνει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Όλα άρχισαν περίπου στις 4 τα ξημερώματα, όταν η Πυροσβεστική ενημερώθηκε για πυρκαγιά σε διαμέρισμα του Παλαιού Φαλήρου. Άμεσα στο σημείο κατέφθασαν 12 πυροσβέστες με 3 οχήματα, που ανέσυραν νεκρή την ηλικιωμένη γυναίκα και ελαφρά τραυματισμένο τον γιο της.

Ωστόσο, στη συνέχεια διαπιστώθηκε πως η 78χρονη έφερε τραύματα από μαχαίρι και έτσι η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του γιου της.

«Άκουγα “φωτιά, φωτιά, βοήθεια”»

Γειτόνισσα της άτυχης γυναίκας περιέγραψε τις δραματικές στιγμές πριν από το θάνατο της 78χρονης. Όπως είπε, μέσα στη νύχτα άκουγε φωνές και στη συνέχεια άκουσε κάποιον να φωνάζει βοήθεια.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Άκουγα μέσα στο βράδυ φωνές, σαν να τσακώνεται κάποιος και μετά άκουσα να φωνάζουν φωτιά, φωτιά, βοήθεια και τότε βγήκα έξω και είδα την πυροσβεστική».

«Τις τελευταίες ημέρες ήταν σαν να είχε χάσει τα μυαλά του»

Την ίδια ώρα, μάρτυρας-κλειδί θεωρείται ένας αλλοδαπός ο οποίος εργάζεται στην επιχείρηση της οικογένειας.

Ο ίδιος φέρεται να έχει καταθέσει πως ο 48χρονος «μια εβδομάδα τώρα δεν ήταν καλά. Είχε ψυχολογικό πρόβλημα, χανόταν, έκλαιγε. Πηγαίναμε για δουλειά και ήταν σαν να είχε χάσει τα μυαλά του».

Ο αλλοδαπός κατέθεσε πως ο 48χρονος εργοδότης του ούτε έπινε και ούτε έκανε χρήση ναρκωτικών. Πρόσφατα, είχε χάσει τον πατέρα του και εμένε με τη μητέρα του καθώς είναι χωρισμένος ενώ έχει και δύο παιδιά.

Δείτε βίντεο του OPEN:

Αρχικό κείμενο 

Το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας για την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε τα ξημερώματα σε διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο από την οποία έχασε τη ζωή της μια ηλικιωμένη εξετάζει η αστυνομία.

Για το περιστατικό έχει συλληφθεί ο γιος της άτυχης γυναίκας ο οποίος βρισκόταν στο σπίτι και ανακρίνεται ως ύποπτος για τη φονική πυρκαγιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα στη διπλοκατοικία επί της οδού Σολωμού 53 ενώ για την κατάσβεσή της επιχείρησαν 12 πυρόσβεστες με 3 οχήματα.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης σε διαμερίσμα 1ου ορόφου επί της οδού Σολωμού ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της μία γυναίκα. 

Στο σημείο επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ξεκίνησε η εκδίκηση του Πούτιν-Ρωσικές δυνάμεις προελαύνουν στο Κούρσκ (Ολγκόβκα) παράλληλα με την αεροπορική επίθεση στην Ουκρανία (Βίντεο)

Ποια τρομερή μέθοδο χρησιμοποιούν οι ρωσικές μονάδες σε Ντονμπάς και Κούρσκ εξοντώνοντας εκατοντάδες Ουκρανούς-Κίνδυνος...
Οδησσός
Ένοπλες Συρράξεις 0

Ο μαζικότερος ρωσικός βομβαρδισμός του πολέμου! Σε «νεκροταφείο» μετατράπηκε η Οδησσός-Χτυπήθηκαν οι πύργοι Boyko (Βίντεο)

Σε νεκροταφείο οχημάτων μετατράπηκε η ουκρανική πόλη της Οδησσού εξαιτίας της εκτενούς καταστροφής οχημάτων και φορτηγών