Κοινωνία

Ρόδος: «Ντροπή, κοιμάμαι στο αυτοκίνητο» - Δάσκαλος καταγγέλλει τις υψηλές τιμές ενοικίων

Εξαιρετικά δύσκολο είναι για τους δασκάλους της Ρόδου και της Κω να βρουν σπίτι προς ενοικίαση, καθώς είναι πολύ λίγα τα καταλύματα που διατίθενται και οι τιμές του ενοικίου είναι στα ύψη.

Ενδεικτικό στοιχείο, που φανερώνει την ανησυχία και την απόγνωση των ανθρώπων αυτών, είναι η χθεσινή ανάρτηση εκπαιδευτικού σε δημοτικό σχολείο της Νότιας Ρόδου, ο οποίος, σύμφωνα με τη rodiaki.gr, αναφέρει: «Είμαι δάσκαλος του Δημοτικού Γενναδίου από πέρυσι αλλά και φέτος, αναζητώ γκαρσονιέρα για ενοικίαση στο Γεννάδι μέχρι 300 ευρώ τον μήνα. Είναι ντροπή να κοιμάμαι στο αυτοκίνητο, διότι μου ζητάνε 400 ευρώ για ένα στούντιο και αδυνατώ να δίνω τόσα λεφτά για ένα σπίτι».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ξεκίνησε η εκδίκηση του Πούτιν-Ρωσικές δυνάμεις προελαύνουν στο Κούρσκ (Ολγκόβκα) παράλληλα με την αεροπορική επίθεση στην Ουκρανία (Βίντεο)

Ποια τρομερή μέθοδο χρησιμοποιούν οι ρωσικές μονάδες σε Ντονμπάς και Κούρσκ εξοντώνοντας εκατοντάδες Ουκρανούς-Κίνδυνος...
Οδησσός
Ένοπλες Συρράξεις 0

Ο μαζικότερος ρωσικός βομβαρδισμός του πολέμου! Σε «νεκροταφείο» μετατράπηκε η Οδησσός-Χτυπήθηκαν οι πύργοι Boyko (Βίντεο)

Σε νεκροταφείο οχημάτων μετατράπηκε η ουκρανική πόλη της Οδησσού εξαιτίας της εκτενούς καταστροφής οχημάτων και φορτηγών