Κοινωνία

Ηράκλειο - Απάτες με δήθεν τροχαία ατυχήματα: 3 ηλικιωμένες έπεσαν θύματα σε λίγες ώρες χάνοντας χρήματα και κοσμήματα

Δεν έχουν τέλος οι απάτες σε βάρος ανυποψίαστων ηλικιωμένων στο Ηράκλειο. Μέσα σε λίγες ώρες τρεις γυναίκες έπεσαν θύματα με τους επιτήδειους να καταφέρνουν να τους παίρνουν ότι χρήματα και κοσμήματα είχαν στο σπίτι τους.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, και οι τρεις γυναίκες έλαβαν τηλέφωνο από άγνωστο άνδρα ο οποίος δήλωσε γιατρός και πως το παιδί τους είχε τροχαίο και θα έπρεπε άμεσα να μπει στο χειρουργείο για να σωθεί η ζωή του. Για να γίνει όμως αυτό θα έπρεπε να του δώσουν ότι χρήματα και κοσμήματα είχαν. Οι ηλικιωμένες γυναίκες από την ταραχή τους έδωσαν ότι είχαν και δεν είχαν στον άνδρα που έστειλε ο γιατρός.

Λίγες ώρες αργότερα διαπίστωσαν πως επρόκειτο για απάτη και κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομία.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ξεκίνησε η εκδίκηση του Πούτιν-Ρωσικές δυνάμεις προελαύνουν στο Κούρσκ (Ολγκόβκα) παράλληλα με την αεροπορική επίθεση στην Ουκρανία (Βίντεο)

Ποια τρομερή μέθοδο χρησιμοποιούν οι ρωσικές μονάδες σε Ντονμπάς και Κούρσκ εξοντώνοντας εκατοντάδες Ουκρανούς-Κίνδυνος...
Οδησσός
Ένοπλες Συρράξεις 0

Ο μαζικότερος ρωσικός βομβαρδισμός του πολέμου! Σε «νεκροταφείο» μετατράπηκε η Οδησσός-Χτυπήθηκαν οι πύργοι Boyko (Βίντεο)

Σε νεκροταφείο οχημάτων μετατράπηκε η ουκρανική πόλη της Οδησσού εξαιτίας της εκτενούς καταστροφής οχημάτων και φορτηγών