Κοινωνία

Υπόθεση Πάτρας: Απειλητικά μηνύματα σε άτομα που κατέθεσαν για την 9χρονη

Ατομα που έχουν καταθέσει για την υπόθεση του θανάτου της εννιάχρονης Τζωρτζίνας, στην υπόθεση της Πάτρας, έχουν δεχθεί απειλητικά μηνύματα, 

Σύμφωνα με  αποκλειστικές πληροφορίες της ΕΡΤ,  από αξιόπιστες πηγές, άτομα που έχουν ήδη δώσει κατάθεση στις ανακριτικές αρχές έχουν δεχθεί απειλές μέσω τηλεφωνημάτων αλλά και γραπτών μηνυμάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εντωμεταξύ συνεχίστηκαν σήμερα οι καταθέσεις των γιατρών που χειρίστηκαν τις νοσηλείες της 9χρονης στην Πάτρα

Τρεις γιατροί κατέθεσαν σήμερα στην 18η τακτική ανακρίτρια ενώ όπως ανέφερε η ΕΡΤ, σε συνομιλία του κρατικού καναλιού με παιδίατρο από το Καραμανδάνειο ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι την Παρασκευή 9 Απριλίου του 2021 η 9χρονη είχε καθαρές εξετάσεις και είπε στη μητέρα ότι θα πάρει εξιτήριο. Αργότερα την ενημέρωσαν ότι το παιδί αισθάνθηκε αδιαθεσία και τελικά δεν βγήκε από το νοσοκομείο ενώ δυο μέρες μετά υπέστη το σοβαρό καρδιακό επεισόδιο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Κόλαση στο Κούρσκ: Ήρθαν οι εξολοθρευτές Τσετσένοι κατά των Ουκρανών που έχουν καταλάβει στρατηγικό αγωγό φυσικού αερίου (Βίντεο)

Σώθηκε ο Ρώσος δημοσιογράφος που χθες ήταν “ νεκρός” για δυτικά ΜΜΕ-Συγκροτήθηκαν ειδικές ρωσικές δυνάμεις που...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Ξεκίνησαν άγρια αντίποινα-Ρωσικά ΜΜΕ: Εξοντώθηκαν τρεις υπαρχηγοί του Γενικού Επιτελείου της Ουκρανίας και ο διοικητής της Εθνικής Φρουράς της (Βίντεο)

Οι Ρώσοι απέκρουσαν απόπειρα των Ουκρανών να διασχίσουν τον Δνείπερο ενώ εκδίωξαν επίλεκτες δυνάμεις του Κιέβου και...