Κοινωνία

Σπάρτη: Τη Δευτέρα απολογείται ο 40χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της κόρης του - Πώς ξετυλίχθηκε το κουβάρι της σοκαριστικής υπόθεσης

Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα ζήτησε και πήρε ο 40χρονος που συνελήφθη στη Σπάρτη έπειτα από καταγγελία της πρώην συζύγου του για τον βιασμό της κόρης τους, σύμφωνα με το Shutterstock

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, σε βάρος του 40χρονου, ο οποίος αποδοκιμάστηκε από πλήθος κόσμου κατά την άφιξή του στο δικαστήριο, σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκων, γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών και πορνογραφία ανηλίκων.

Πώς ξετυλίχθηκε το κουβάρι της σοκαριστικής υπόθεσης

Οι λεπτομέρειες προκαλούν σοκ και αποτροπιασμό. Κομβικό ρόλο στην αποκάλυψη της φρίκης που ζούσε για χρόνια το κοριτσάκι έπαιξε ο 11χρονος αδελφός της. Το αγοράκι χθες, Πέμπτη 8/8, είχε επισκεφθεί το σπίτι του πατέρα του σε ένα χωριό λίγο πιο έξω από τη Σπάρτη.

Εκεί φέρεται να βρήκε ένα προφυλακτικό και κάποια άλλα αντικείμενα, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει επίμονες ερωτήσεις στον πατέρα του, ο οποίος απάντησε πως ήταν για κάποια φίλη του. Ο 11χρονος όμως θορυβήθηκε, και όταν γύρισε σπίτι του είπε στη μητέρα του -η οποία συζεί- όσα είχε δει.

Τότε η 37χρονη φέρεται να ξεκίνησε να ρωτάει συγκεκριμένα πράγματα. Στη συζήτηση παρούσα ήταν και η 9χρονη, η οποία στο άκουσμα όλων αυτών ήρθε σε άβολη θέση, ξέσπασε σε κλάματα και τελικά αποκάλυψε στη μητέρα της πώς ο πατέρας της ικανοποιούσε τις αρρωστημένες ορέξεις του στο κορμάκι της.

Μάλιστα, εκτιμάται πως ο 40χρονος μετακόμισε από την Αθήνα πριν από 2-3 χρόνια στο εν λόγω χωριό, προκειμένου να βρίσκεται κοντά στο κοριτσάκι και να μπορεί να συνεχίζει τις αρρωστημένες πράξεις του.

Φωτογράφιζε και τραβούσε βίντεο τις αρρωστημένες πράξεις του

Η μητέρα, ακούγοντας τα όσα δραματικά περιέγραψε το παιδί της, πήγε στην Αστυνομία.

Αμέσως στήθηκε μεγάλη επιχείρηση από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης κάτω από άκρα μυστικότητα, προκειμένου να μην αντιληφθεί ο 40χρονος το παραμικρό και προβεί σε διαγραφή φωτογραφιών και βίντεο που, σύμφωνα με τις πληροφορίες, είχε στο κινητό του τηλέφωνο και αποτύπωναν τις φρικαλεότητές του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του iefimerida, όλο το βράδυ οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης είχαν θέσει υπό διακριτική παρακολούθηση το σπίτι του και έτσι στις 6.30 το πρωί, όταν εκείνος βγήκε από το σπίτι, τον προσέγγισαν, τον αιφνιδίασαν και κατάφεραν να του πάρουν το κινητό του τηλέφωνο, προτού προλάβει να αντιδράσει.

Κατά τον έλεγχο του κινητού, οι αστυνομικοί, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης, εντόπισαν κρυμμένο φάκελο μέσα στις φωτογραφίες, χωρίς κάποια συγκεκριμένη ονομασία, μέσα στον οποίο είχε αποθηκεύσει το σοκαριστικό υλικό που κατέγραφε.

Πρόκειται για 79 φωτογραφίες και δύο βίντεο με την ανήλικη κόρη του κατά τη διάρκεια των αρρωστημένων πράξεών του.

Το παιδάκι αναμένεται να εξεταστεί από παιδοψυχολόγο και ιατροδικαστή, ενώ τόσο το κινητό του όσο και δύο παιχνιδομηχανές (X-BOX, PLAYSTASION) έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Κόλαση στο Κούρσκ: Ήρθαν οι εξολοθρευτές Τσετσένοι κατά των Ουκρανών που έχουν καταλάβει στρατηγικό αγωγό φυσικού αερίου (Βίντεο)

Σώθηκε ο Ρώσος δημοσιογράφος που χθες ήταν “ νεκρός” για δυτικά ΜΜΕ-Συγκροτήθηκαν ειδικές ρωσικές δυνάμεις που...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Ξεκίνησαν άγρια αντίποινα-Ρωσικά ΜΜΕ: Εξοντώθηκαν τρεις υπαρχηγοί του Γενικού Επιτελείου της Ουκρανίας και ο διοικητής της Εθνικής Φρουράς της (Βίντεο)

Οι Ρώσοι απέκρουσαν απόπειρα των Ουκρανών να διασχίσουν τον Δνείπερο ενώ εκδίωξαν επίλεκτες δυνάμεις του Κιέβου και...