Κοινωνία

Σαλαμίνα: 68χρονος λουόμενος τραυματίστηκε από ταχύπλοο - Συνελήφθη ο 80χρονος χειριστής

Πρωινές ώρες Παρασκευής, ενημερώθηκε το Γ' Λιμενικό Τμήμα Σαλαμίνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, για τραυματισμό 68χρονου ημεδαπού λουόμενου.Αμέσως στην περιοχή μετέβησαν ένα περιπολικό όχημα και ένα περιπολικό σκάφος προς παροχή συνδρομής, ενώ παράλληλα κλήθηκε και ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ.

Νοσηλεύεται στο «Θριάσιο» ο 68χρονος που τραυματίστηκε από ταχύπλοο στη Σαλαμίνα

Ο 68χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε στο αριστερό πόδι (κάταγμα άκρου πόδα), διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας «Θριάσιο», όπου και νοσηλεύεται.

Από τη Λιμενική Αρχή Σαλαμίνας που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο 80χρονος ημεδαπός χειριστής του ταχύπλοου, για παράβαση του άρθρου 28 του Π.Κ. (Αμέλεια) και του άρθρου 314 του Π.Κ. (Σωματική βλάβη από αμέλεια), ενώ παράλληλα τού επιβλήθηκαν διοικητικές κυρώσεις, καθώς στερούταν ασφάλισης και άδειας εκτέλεσης πλόων σε ισχύ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Κόλαση στο Κούρσκ: Ήρθαν οι εξολοθρευτές Τσετσένοι κατά των Ουκρανών που έχουν καταλάβει στρατηγικό αγωγό φυσικού αερίου (Βίντεο)

Σώθηκε ο Ρώσος δημοσιογράφος που χθες ήταν “ νεκρός” για δυτικά ΜΜΕ-Συγκροτήθηκαν ειδικές ρωσικές δυνάμεις που...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Ξεκίνησαν άγρια αντίποινα-Ρωσικά ΜΜΕ: Εξοντώθηκαν τρεις υπαρχηγοί του Γενικού Επιτελείου της Ουκρανίας και ο διοικητής της Εθνικής Φρουράς της (Βίντεο)

Οι Ρώσοι απέκρουσαν απόπειρα των Ουκρανών να διασχίσουν τον Δνείπερο ενώ εκδίωξαν επίλεκτες δυνάμεις του Κιέβου και...