Κοινωνία

Πισπιρίγκου: «Το μόνο που θέλω είναι να πάω το Πάσχα στα μνήματα - Ολα ψέματα»

Η Ρούλα Πισπιρίγκου μίλησε μέσα από τη φυλακή για όλα όσα έχουν συμβεί μέχρι σήμερα από την ημέρα της σύλληψής της κι αναφέρθηκε στα όσα ακούγονται, γράφονται, διαρρέονται τόσο για τα νεκρά παιδιά, όσο και για τη σχέση της με τον Μάνο Δασκαλάκη. Δηλώνει αθώα, ζητά από όποιον γνωρίζει το οτιδήποτε να το καταθέσει και λέει με λυγμό ότι το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να πάει το Πάσχα στα μνήματα των κοριτσιών.

«Δεν έχω βρίσκω κάτι να έχω κάνει κακό στα παιδιά μου. Μιλάνε και με παρουσιάζουν σαν τέρας, δεν είμαι αυτή... Εχει γίνει σίριαλ η ζωή μου με το Μάνο. Δεν έχουν γίνει ποτέ αυτά τα πράγματα. Εχω απογοητευτεί από πολύ κόσμο. Από συγγενείς, φίλους και κόσμο από τη μεριά του Μάνου. Περιμένω μια συγγνώμη έστω κι αργά. Οχι για μας, για τα παιδιά μας» είπε μιλώντας στον Γιώργο Σόμπολο και στο Star.

Για την κατηγορία ανθρωποκτονίας και για το πώς μπορεί και κοιμάται τα βράδια στη φυλακή, η 33χρονη είπε: «Κανείς δεν γνωρίζει την ψυχολογία μου. Δεν κοιμάμαι καθόλου καλά. Ψάχνω κάθε βράδυ να βρω κάτι. Το Πάσχα που έρχεται παρακαλώ κάθε βράδυ ειλικρινά, να φωτίσει αυτόν έστω που γνωρίζει το οτιδήποτε να πάει να το πει. Γιατί κατηγορούμαι άδικα».

 

Για το πού πάει το μυαλό της για την Τζωρτζίνα τόνισε: «Οι άνθρωποι που ήμασταν εκεί (σ.σ.: θα μπορούσαν να είχαν διαπράξει το έγκλημα με την κεταμίνη). Νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό. Είναι κοινή λογική, χωρίς να θέλω να κατηγορήσω κανέναν. Απλά όποιος μπορεί να βοηθήσει να το πει. Είμαι μια μάνα που έχει χάσει τρία παιδιά».

Μια οικογένεια όπως όλες οι άλλες

«Εχουν πει για τη σχέση μου με τον Μάνο ό,τι μπορείς να φανταστείς. Ημασταν μια οικογένεια, όπως όλες οι οικογένειες της Ελλάδας. Δώσαμε τα πάντα μέρα νύχτα για να το κάνουμε καλά αυτό το παιδί (σ.σ.: την Τζωρτζίνα). Ας το πει όποιος έχει κάνει το οτιδήποτε. Είναι άδικο», είπε με κλάματα.

Για τον θάνατο της Ιριδας που αν χαρακτηριστεί ανθρωποκτονία θα κατηγορηθεί και η αδελφή της Δήμητρα, είπε: «Θεωρώ και πιστεύω μέσα μου ότι δεν ισχύει αυτό το πράγμα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Για τον Μάνο και τις πρόβες στο σπίτι της νοικοκυράς και το στούντιο είπε: «Στο σπίτι πήγαινε στις αρχές για πρόβες, γιατί ήταν μωρό και η Τζωρτζίνα διάβαζε. Επαιρνε μπαλαντέζα από το σπίτι μας, ούτε καν ρεύμα δεν έκαιγε, ποιο στούντιο;»

Για το πώς βλέπει τη ζωή της στο εξής: «Εχω σταματήσει να κάνω σχέδια για τη ζωή μου. Εύχομαι κι ελπίζω να το αποδείξω σύντομα. Εύχομαι να πάω το Πάσχα στα μνήματα των παιδιών μου. Εκεί που είναι ποτέ δεν τις έχω αφήσει, ποτέ δεν τις αφήσαμε. Δεν έχω κάνει τίποτα στα παιδιά μου και είναι άδικο όλο αυτό και σύντομα θα φανεί. Οποιος ξέρει να τα καταθέσει».

 

«Ψέματα η κακοποίηση σε μένα, στην Τζωρτζίνα και τα... μάγια»

Για τις καταγγελίες ότι την κακοποιούσε ο Μάνος: «Είναι ψέματα. Εγινε ένας έντονος τσακωμός στα νεύρα μας δεν καταλάβαμε ότι η Τζωρτζίνα έκανε τηλεδιάσκεψη και μας άκουσαν. Οσο για το το '14 που λένε για κακοποίηση από συγγενικό πρόσωπο η Τζωρτζίνα είχε κάποιες δαχτυλιές γιατί αυτό το άτομο ήταν... άγαρμπο. Πήγαμε στο Καραμανδάνειο, την είδαν, τελείωσε αυτή η ιστορία. Οσο για το «Χαμόγελο του Παιδιού», δύο μέρες πριν το γάμο ήρθε το Χαμόγελο με καταγγελία για κακοποίηση Τζωρτζίνας. Εκαναν αυτοψία, στο σπίτι, στο παιδί κτλ, δεν βρήκαν όπως καταλαβαίνετε τίποτα, ήταν όλα καλά. Μάθαμε εκ των υστέρων ότι την καταγγελία την είχε κάνει μια πρώην του Μάνου επειδή παντρευόταν».

Για την οικογένεια του Μάνου διέψευσε ότι υπήρχαν προβλήματα. «Ποτέ δεν είχαμε πρόβλημα. Ολα ψέματα. Εχω άριστες σχέσεις με την οικογένεια Μάνου. Και με τα πεθερικά, και με συγγενείς και με τη μάνα του. Μιλούσα κάθε μέρα και με τους συγγενείς του. Ποτέ δεν είπα για μάγια που λέγανε. Μας βοήθησαν πάρα πολύ, όπως και οι γονείς μου.

Για τη σχέση του Μάνου στην Αθήνα

Ο Μάνος είναι στην Αθήνα, το έμαθα πριν 3-4 μέρες. Η κοπέλα που συγκατοικούσε πριν είναι και τώρα στη ζωή του. Μένει εκεί. Μου είπε πριν πεθάνει η Τζωρτζίνα ότι σκεφτόταν να πάει Αθήνα είχε πρόταση για δουλειά. Θα χωρίζαμε, αλλά είχαμε πει ότι θα γίνονταν όλα όπως πρέπει για το παιδί. Εμαθα πριν 3 μέρες ότι έχουν κανονική σχέση με την κοπέλα. Κάνουν βόλτες μαζί, ανεβάζουν φωτογραφίες, την πηγαινοφέρνει στη δουλειά της με τη μηχανή και μάλιστα έμαθα ότι έγινε και ντόρος εκεί».

Καταλήγοντας τόνισε: «Εμένα τα πάντα ήταν τα παιδιά μου. Ηταν τα πάντα, δεν με ενδιαφέρει κανένας Μάνος»

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Κόλαση στο Κούρσκ: Ήρθαν οι εξολοθρευτές Τσετσένοι κατά των Ουκρανών που έχουν καταλάβει στρατηγικό αγωγό φυσικού αερίου (Βίντεο)

Σώθηκε ο Ρώσος δημοσιογράφος που χθες ήταν “ νεκρός” για δυτικά ΜΜΕ-Συγκροτήθηκαν ειδικές ρωσικές δυνάμεις που...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Ξεκίνησαν άγρια αντίποινα-Ρωσικά ΜΜΕ: Εξοντώθηκαν τρεις υπαρχηγοί του Γενικού Επιτελείου της Ουκρανίας και ο διοικητής της Εθνικής Φρουράς της (Βίντεο)

Οι Ρώσοι απέκρουσαν απόπειρα των Ουκρανών να διασχίσουν τον Δνείπερο ενώ εκδίωξαν επίλεκτες δυνάμεις του Κιέβου και...