Κοινωνία

Πάτρα: Με δύο δικηγόρους στην ανακρίτρια η κατηγορούμενη τη Δευτέρα

Την 33χρονη θα υπερασπιστεί και ο Όθωνας Παπαδόπουλος

Με δύο δικηγόρους θα παρουσιαστεί τελικά τη Δευτέρα στην ανακρίτρια, προκειμένου να απολογηθεί για την υπόθεση του θανάτου της 9χρονης κόρης της, η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Την πρώτη συνάντηση του με την 33χρονη κρατούμενη στην ΓΑΔΑ έχει ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Ζάρδας που έλαβε εντολή από την 18η Τακτική Ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας, να υπερασπιστεί την κατηγορουμένη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Η δικαστική λειτουργός όρισε νέο συνήγορο στην 33χρονη μητέρα της Τζωρτζίνας, καθώς χθες το βράδυ η κατηγορουμένη βρέθηκε χωρίς εκπροσώπηση μετά την παραίτηση και του δεύτερου συνηγόρου που είχε αναλάβει να την υπερασπιστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Ζάρδας παρέλαβε ήδη την δικογραφία για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της γυναίκας που του ανατέθηκε η υπεράσπιση της και εφόσον και η ίδια η 33χρονη τον αποδεχθεί θα συνεργαστεί μαζί της ώστε να είναι έτοιμη την Δευτέρα το μεσημέρι να προσέλθει στην ανακρίτρια για να απολογηθεί.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οπλικά συστήματα 0

Το ελληνικό κράτος δεν "παράγγειλε" νέα αντι-drone συστήματα ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ενώ προωθεί την προμήθεια του ισραηλινού συστήματος C-UAS;

Μεγάλο παρασκήνιο σχετικά με την παραγγελία αντι-drone συστημάτων για τις μονάδες επιφανείας του Πολεμικού μας Ναυτικού...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Ξεκίνησαν άγρια αντίποινα-Ρωσικά ΜΜΕ: Εξοντώθηκαν τρεις υπαρχηγοί του Γενικού Επιτελείου της Ουκρανίας και ο διοικητής της Εθνικής Φρουράς της (Βίντεο)

Οι Ρώσοι απέκρουσαν απόπειρα των Ουκρανών να διασχίσουν τον Δνείπερο ενώ εκδίωξαν επίλεκτες δυνάμεις του Κιέβου και...