Κοινωνία

Ο Μάνος Δασκαλάκης φέρεται να απολύθηκε από τη δουλειά του

Στην Πάτρα φέρεται να βρίσκεται ο Μάνος Δασκαλάκης ο πατέρας των τριών παιδιών που έφυγαν ανεξήγητα από τη ζωή μέσα σε διάστημα τριών ετών

 Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1 ο εν διαστάσει σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου ενημερώθηκε σήμερα το πρωί ότι απολύθηκε από τη δουλειά του. Το ίδιο και η αδερφή της.

Απολύθηκε και η αδερφή της

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η αδελφή της Ρούλας, η Δήμητρα Πισπιρίγκου απολύθηκε από τη δουλειά της πρόσφατα μετά τις αποκαλύψεις και πριν τη σύλληψη.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου εργαζόταν σε ψησταριά της Πάτρας και της ζητήθηκε να διευκολύνει την επιχείρηση, υποβάλλοντας την παραίτησή της.

Μάλιστα απευθύνθηκε σε γνωστούς και φίλους αναζητώντας άλλη δουλειά για να εξασφαλίσει ένα εισόδημα, προκειμένου να στηρίξει και την αδερφή της, καθώς ο Μάνος Δασκαλάκης, ο σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου, όπως έλεγε, ήταν εξαφανισμένος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οπλικά συστήματα 0

Το ελληνικό κράτος δεν "παράγγειλε" νέα αντι-drone συστήματα ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ενώ προωθεί την προμήθεια του ισραηλινού συστήματος C-UAS;

Μεγάλο παρασκήνιο σχετικά με την παραγγελία αντι-drone συστημάτων για τις μονάδες επιφανείας του Πολεμικού μας Ναυτικού...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Ξεκίνησαν άγρια αντίποινα-Ρωσικά ΜΜΕ: Εξοντώθηκαν τρεις υπαρχηγοί του Γενικού Επιτελείου της Ουκρανίας και ο διοικητής της Εθνικής Φρουράς της (Βίντεο)

Οι Ρώσοι απέκρουσαν απόπειρα των Ουκρανών να διασχίσουν τον Δνείπερο ενώ εκδίωξαν επίλεκτες δυνάμεις του Κιέβου και...