Κοινωνία

Καλύτερη η κατάσταση στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας -Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στον Παρακάλαμο Πωγωνίου

Βελτίωση παρουσιάζει η κατάσταση και στα δύο σημεία της Ηπείρου, όπου ξέσπασε φωτιά σήμερα απόγευμα Σαββάτου.

Πρόκειται για τη φωτιά που ξέσπασε στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, κοντά σε οικισμό, αλλά και τη φωτιά που εκδηλώθηκε στον Παρακάλαμο Πωγωνίου, επίσης κοντά σε οικισμό.

Σύμφωνα με το epiruspost, στην πρώτη περίπτωση η κατάσταση έχει βελτιωθεί αρκετά, με την άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής και τις ρίψεις νερού που έγιναν από επτά αεροσκάφη να περιορίζουν το μέτωπο.

Όσον αφορά την περίπτωση του Παρακάλαμου, η φωτιά τέθηκε υπό μερικό έλεγχο.

Υπενθυμίζεται ότι και στις δύο περιοχές εστάλησαν μηνύματα από το 112, προκειμένου οι κάτοικοί τους να είναι σε ετοιμότητα.

Με το πρώτο φως της ημέρας αναμένεται να ξεκινήσουν οι ρίψεις νερού από τα εναέρια μέσα, προκειμένου να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα στις δύο περιοχές.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οπλικά συστήματα 0

Το ελληνικό κράτος δεν "παράγγειλε" νέα αντι-drone συστήματα ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ενώ προωθεί την προμήθεια του ισραηλινού συστήματος C-UAS;

Μεγάλο παρασκήνιο σχετικά με την παραγγελία αντι-drone συστημάτων για τις μονάδες επιφανείας του Πολεμικού μας Ναυτικού...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Ξεκίνησαν άγρια αντίποινα-Ρωσικά ΜΜΕ: Εξοντώθηκαν τρεις υπαρχηγοί του Γενικού Επιτελείου της Ουκρανίας και ο διοικητής της Εθνικής Φρουράς της (Βίντεο)

Οι Ρώσοι απέκρουσαν απόπειρα των Ουκρανών να διασχίσουν τον Δνείπερο ενώ εκδίωξαν επίλεκτες δυνάμεις του Κιέβου και...