Κοινωνία

Συνελήφθη "επαγγελματίας" πλαστογράφος με δυο καταδίκες στη Λάρισα

Συνελήφθη Έλληνας πλαστογράφος από αστυνομικούς της Ασφάλειας στη Λάρισα, το μεσημέρι της Πέμπτης, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις και μάλιστα η μια από αυτές ήταν τελεσίδικη.

Συγκεκριμένα, ο φυγόποινος είχε καταδικαστεί με απόφαση του Α’ Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών σε ποινή κάθειρξης επτά ετών για πλαστογραφία και υπεξαίρεση και με απόφαση του Α’ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών σε συνολική ποινή φυλάκισης 30 μηνών και 40 ημερών και χρηματική ποινή 2.700 ευρώ για πλαστογραφία και παράβαση της νομοθεσίας περί επιταγών.

Έτσι, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λάρισας στον οποίο παραπέμφθηκε διέταξε τον εγκλεισμό του σε κατάστημα κράτησης όπου θα εκτίσει τουλάχιστον την πρώτη ποινή, ώσπου να εκδικαστεί και σε δεύτερο βαθμό η άλλη υπόθεση για την οποία καταδικάστηκε πρωτοδίκως.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οπλικά συστήματα 0

Το ελληνικό κράτος δεν "παράγγειλε" νέα αντι-drone συστήματα ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ενώ προωθεί την προμήθεια του ισραηλινού συστήματος C-UAS;

Μεγάλο παρασκήνιο σχετικά με την παραγγελία αντι-drone συστημάτων για τις μονάδες επιφανείας του Πολεμικού μας Ναυτικού...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Ξεκίνησαν άγρια αντίποινα-Ρωσικά ΜΜΕ: Εξοντώθηκαν τρεις υπαρχηγοί του Γενικού Επιτελείου της Ουκρανίας και ο διοικητής της Εθνικής Φρουράς της (Βίντεο)

Οι Ρώσοι απέκρουσαν απόπειρα των Ουκρανών να διασχίσουν τον Δνείπερο ενώ εκδίωξαν επίλεκτες δυνάμεις του Κιέβου και...