Κοινωνία

Αμερικανός διπλωμάτης «καρφώνει» τον Μπάιντεν: Κάνει την κατάσταση πιο επικίνδυνη

«Καρφιά» κατά του Τζο Μπάιντεν έριξε πρώην Αμερικανός διπλωμάτης για τη δήλωση του περί αλλαγή καθεστώτος στη Ρωσία σημειώνοντας ότι τέτοια σχόλια κάνουν την κατάσταση «πιο επικίνδυνη». 

Σύμφωνα με το Skynews, ο βετεράνος διπλωμάτης των ΗΠΑ, Ρίτσαρντ Χάας επέκρινε τον Αμερικανό πρόεδρο, ο οποίος χθες δήλωσε ότι ο Βλάντιμιρ Πούτιν «δεν μπορεί να παραμείνει στην εξουσία».

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο πρόεδρος του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων των ΗΠΑ, είπε ότι ο Μπάιντεν «έκανε μια δύσκολη κατάσταση πιο δύσκολη και μια επικίνδυνη κατάσταση πιο επικίνδυνη».


Πρόσθεσε δε ότι «αυτό είναι προφανές. Λιγότερο προφανές είναι πώς να αναιρέσετε τη ζημιά, αλλά προτείνω στους επικεφαλής βοηθούς του να επικοινωνήσουν με τους ομολόγους τους και να καταστήσουν σαφές ότι οι ΗΠΑ είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν αυτή τη ρωσική κυβέρνηση». 

Σημειώνεται ότι ο Τζο Μπάιντεν δήλωσε χθες από τη Βαρσοβία ότι πρόεδρος Πούτιν δεν μπορεί να παραμείνει στην ρωσική εξουσία, χαρακτήρισε τον πόλεμο στην Ουκρανία μάχη "μεταξύ της δημοκρατίας και της απολυταρχίας" θα είναι μακρά και ότι οι ΗΠΑ βρίσκονται "στο πλευρό" της Ουκρανίας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Ξεφτίλα ολκής-Η ΕΕ απάντησε επίσημα ότι δεν θα αντιδράσει στρατιωτικά αν οι Τούρκοι μπλοκάρουν την ηλεκτρική διασύνδεση Κύπρου-Ελλάδος

Το έργο κινδυνεύει να τιναχθεί στον αέρα λόγω αναποφασιστικότητας της Αθήνας-Αυτό να το ακούνε όσοι έλεγαν κάποτε ότι η...