Κοινωνία

Επιστρέφουν οι αδειούχοι του Αυγούστου- Αυξημένη η κίνηση στα λιμάνια (Βίντεο)

Έχει κορυφωθεί η επιστροφή των εκδρομέων του Αυγούστου σήμερα Κυριακή καθώς η επιβατική κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη στα τρία μεγάλα λιμάνια της Αττικής.

Από το μεσημέρι της Κυριακής, η κίνηση των οχημάτων είναι μερικώς αυξημένη σε σημεία πέριξ του λιμανιού του Πειραιά, στο οποίο σήμερα επιστρέφουν μαζικά επιβάτες με 25 προγραμματισμένα δρομολόγια.
 

Το πρώτο έφτασε στη 01.15 μετά τα μεσάνυχτα, ερχόμενο από Σάμο, Ικαρία, Μύκονο και Σύρο, ενώ τα επόμενα έφεραν ταξιδιώτες, μεταξύ άλλων, από Αστυπάλαια, Δονούσα, Νάξο, Πάρο, Κρήτη, Λέσβο, Μήλο, Τήνο, Σίφνο, Κύθνο, Σέριφο και Σαντορίνη. Το τελευταίο δρομολόγιο που «πιάνει» σήμερα Πειραιά είναι του Blue Star Δήλος, από Σαντορίνη, Νάξο και Πάρο, στις 23.15. Ταυτόχρονα, μεγάλος αριθμός επιβατών επιστρέφει στον Πειραιά από τα νησιά του Αργοσαρωνικού (Αίγινα, Ύδρα, Πόρο, Αγκίστρι, Σπέτσες, Σαλαμίνα).

Την ίδια στιγμή, με προορισμό το λιμάνι της Ραφήνας είχαν προγραμματιστεί για σήμερα 13 δρομολόγια. Το πρώτο (Εύβοια ΣΤΑΡ) έφτασε στις 9 το πρωί από το Μαρμάρι, ενώ το τελευταίο (ΣΟΥΠΕΡΦΕΡΡΥ) αναμένεται να φτάσει στις 11.30 το βράδυ, μεταφέροντας ταξιδιώτες απο την Άνδρο.

Αυξημένη, στο μεταξύ, ήταν και η επιβατική κίνηση στο λιμάνι του Λαυρίου, όπου για σήμερα είχαν προγραμματιστεί 9 δρομολόγια. Το πρώτο (Μαρμάρι ΕΞΠΡΕΣ) έφτασε στις 13.00 στο Λαύριο και είχε αφετηρία την Κύθνο, ενώ το τελευταίο θα φτάσει στις 22.15 μεταφέροντας ταξιδιώτες από τη Τζια.

 

Αυξημένη η κίνηση και στις εθνικές οδούς



Αυξημένη είναι επίσης και η κίνηση στα εθνικά οδικά δίκτυα. Τα πρώτα προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων παρατηρούνται από το απόγευμα στην Πάχη Μεγάρων μέχρι την Κινέττα. 

Χωρίς προβλήματα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Ξεφτίλα ολκής-Η ΕΕ απάντησε επίσημα ότι δεν θα αντιδράσει στρατιωτικά αν οι Τούρκοι μπλοκάρουν την ηλεκτρική διασύνδεση Κύπρου-Ελλάδος

Το έργο κινδυνεύει να τιναχθεί στον αέρα λόγω αναποφασιστικότητας της Αθήνας-Αυτό να το ακούνε όσοι έλεγαν κάποτε ότι η...