Κοινωνία

Παγώνη: "Δεν φτάνουν οι 5 μέρες καραντίνας για τους υγειονομικούς"

«Από το πρωί οι ουρές είναι ατελείωτες» σημείωσε χαρακτηριστικά η κυρία Παγώνη, τονίζοντας ότι αρκετές κλινικές μετατρέπονται σε κλινικές Covid για να μπορέσουν τα νοσοκομεία να ανταποκριθούν.

«Άρα καταλαβαίνετε ότι πιέζεται το σύστημα υγείας» πρόσθεσε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, υπογραμμίζοντας ότι το 90% των κρουσμάτων είναι από τη μετάλλαξη Όμικρον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Από δω και πέρα, μέχρι τις 20 Ιανουαρίου, οι δυσκολίες θα είναι πολλές στα νοσοκομεία» ανέφερε η Ματίνα Παγώνη, τονίζοντας ότι αρκετοί είναι οι υγειονομικοί που νοσούν, λόγω του αυξημένου ιικού φορτίου που αντιμετωπίζουν καθημερινά.

«Πέντε μέρες δεν φτάνουν για να γυρίσουν στις δουλειές τους οι γιατροί και οι νοσηλευτές» σημείωσε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, συμπληρώνοντας ότι θα πρέπει να έχουν μεταλύτερο διάστημα καραντίνας. «Τουλάχιστον 8-10 μέρες και να γυρίσουν με pcr» πρόσθεσε.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ρώσος σύμβουλος: ΗΠΑ και Γαλλία διχοτομούν τον Λίβανο για το σχέδιο Μεγάλο Ισραήλ ετοιμάζοντας ακρωτηριασμό και στην Τουρκία

Αλλάζουν τα σύνορα στην Μέση Ανατολή και αυτό το γνωρίζουν οι Τούρκοι-Θα δράσουν σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο για...