Κοινωνία

Υπέστη θρομβώσεις με το AstraZeneca και τα δίνει στα αντιπηκτικά

Οι απόψεις διίστανται για τη δεύτερη δόση, δεν μπορεί να βγάλει πιστοποιητικό εμβολιασμού και πληρώνει τα μαλλιά της κεφαλής του για τεστ και αντιπηκτικά φάρμακα. Η καταγγελία ενός νέου Κρητικού.

Σε αδιέξοδο βρίσκεται ο Αλέξανδρος Μεταξάκης από την Κρήτη καθώς μετά τον εμβολιασμό με την πρώτη δόση του σκευάσματος της AstraZeneca υπέστη θρομβώσεις και νοσηλεύτηκε παραπάνω από έναν μήνα στο νοσοκομείο.

Φυσικά, δεν μπορεί να εκδώσει πιστοποιητικό εμβολιασμού χωρίς τη δεύτερη δόση ενώ το κόστος για να πάει στη δουλειά του είναι τεράστιο.

 

Μιλώντας στο STAR, επεσήμανε πως στις 29/04 έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου της AstraZeneca και 11 ημέρες μετά έπαθε θρόμβωση, όπου χειρουργήθηκε στο ΠΑΓΝΗ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πέντε ημέρες αργότερα παρουσίασε δεύτερη θρόμβωση υπαίτια του εμβολίου, ενώ έκανε δεύτερο χειρουργείο και συνολικά νοσηλεύτηκε 20 μέρες στο νοσοκομείο.

Πήρε εξιτήριο αλλά νοσηλεύτηκε ακόμη μια φορά για 13 μέρες λόγω αιματοουρίας από τα αντιπηκτικά.

Οι αιματολόγοι του απαγορεύουν να κάνει δεύτερη δόση από οποιοδήποτε εμβόλιο ενώ στρέφει τα πυρά του κατά της επιτροπής του υπουργείου υγείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

«Μου λέει ότι πρέπει να εμβολιαστώ, μου λένε να πάρω εγώ την ευθύνη να εμβολιαστώ!» υπογραμμίζει με απόγνωση.

Σύμφωνα με τον ίδιο, επικρατεί ένα αλαλούμ και ο ίδιος αναγκάζεται να πληρώνει αντιπηκτικά και rapid tests για να πάει στη δουλειά του.

«Συνολικό κόστος 300 ευρώ», σημείωσε με έμφαση και κατέληξε: «Δεν έχω πιστοποιητικό νόσησης γιατί δεν έχω κολλήσει ούτε εμβολιασμού ή απαλλακτικό για κάποιο λόγο. Δεν ξέρω τι θα γίνει αλλά δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτό το πράγμα».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Η απαρχή της Νεοθωμανικής αυτοκρατορίας είναι γεγονός, η Τουρκία στέλνει το Ορούτς Ρέις στη Σομαλία να ψάξει για φυσικό αέριο και πετρέλαιο

Η Σομαλία έχει παραχωρήσει τα χωρικά της ύδατα στην Τουρκία ενώ η Άγκυρα διατηρεί μια τεράστια βάση στην Αφρικανική...