Κοινωνία

Συγγενής προπονητή που κατηγορείται για βιασμό: «Θα του εμπιστευόμουν άφοβα το παιδί μου»

Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα ο 35χρονος προπονητής τένις, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση δύο ανήλικων αθλητριών του. Ο 35χρονος φαίνεται να αποπλάνησε τη μια 14χρονη το 2015 και την άλλη κοπέλα το 2020.

Η σύλληψη του 35χρονου προπονητή έγινε ύστερα από την καταγγελία των γονιών των δύο κοριτσιών. Συγγενής του προπονητή μίλησε στο «Πρωινό» υποστηρίζοντας πως καμιά από τις κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης δεν είναι αληθινές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ίδιος είπε: «Έχω μείνει άφωνος με αυτά που έχω ακούσει. Δεν υπάρχει δόση αλήθειας ούτε μια στο εκατομμύριο! Είναι ωραίος στην εμφάνιση και μπορεί να άρεσε σε κάποια κοπέλα, να μην ήθελε εκείνος και να έχει φτάσει το πράγμα εδώ. Τον γνωρίζω πολύ καλά και είναι πολύ σεβαστικό παιδί. Αποκλείεται να έχει κάνει κάτι τέτοιο. Είναι χρόνια σε αυτό το χώρο και γονείς του εμπιστεύονται τα παιδιά τους, όπως θα του εμπιστευόμουν κι εγώ το δικό μου άφοβα».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Η απαρχή της Νεοθωμανικής αυτοκρατορίας είναι γεγονός, η Τουρκία στέλνει το Ορούτς Ρέις στη Σομαλία να ψάξει για φυσικό αέριο και πετρέλαιο

Η Σομαλία έχει παραχωρήσει τα χωρικά της ύδατα στην Τουρκία ενώ η Άγκυρα διατηρεί μια τεράστια βάση στην Αφρικανική...