Κοινωνία

Προπονητής τένις είχε ερωτικές σχέσεις με ανήλικες μαθήτριές του

Νέο σοκ προκαλούν αποκλειστικές πληροφορίες για σεξουαλικό σκάνδαλο με δάσκαλο τένις και ανήλικες μαθήτριές του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, την περασμένη Παρασκευή 33χρονος δάσκαλος του τένις οδηγήθηκε στον εισαγγελέα για υπόθεση που αφορά σε ερωτικές σχέσεις με ανήλικα κορίτσια.

Ο προπονητής κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά δύο αθλήτριές του, ηλικίας 13 ετών, γεγονός που έγινε γνωστό όταν οι κοπέλες εκμυστηρεύτηκαν στους γονείς τους τι είχε συμβεί, αποκαλύπτοντας ότι το ίδιο πρόσωπο φέρεται να είχε πράξει το ίδιο και με άλλες συναθλήτριές τους.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του, ο 33χρονος διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με δύο κορίτσια, το ένα 13,5 ετών και το άλλο 15 ετών. Φαίνεται ότι κατηγορείται για «κατάχρηση ανηλίκων», το ένα μάλιστα κάτω από 14 ετών, ενώ άγνωστο είναι από πότε διατηρούσε αυτές τις ερωτικές σχέσεις και πώς έγινε γνωστή η υπόθεση.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο προπονητής του τένις διατηρεί σχολή στα δυτικά προάστια της Αθήνας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Η απαρχή της Νεοθωμανικής αυτοκρατορίας είναι γεγονός, η Τουρκία στέλνει το Ορούτς Ρέις στη Σομαλία να ψάξει για φυσικό αέριο και πετρέλαιο

Η Σομαλία έχει παραχωρήσει τα χωρικά της ύδατα στην Τουρκία ενώ η Άγκυρα διατηρεί μια τεράστια βάση στην Αφρικανική...