Κοινωνία

Η ανάρτηση της συντρόφου του Τάσου Μπερδέση λίγες μέρες μετά την δολοφονία του

Λίγες μέρες μετά την δολοφονία του Τάσου Μπερδέση, η σύντροφος του, Ελισάβετ, έκανε την πρώτη ανάρτηση στα social media.

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά το εξής:

«Ευχαριστώ πολύ όλους για τα μηνύματά σας και τη στήριξη σας… Δεν έχω κουράγιο να απαντήσω στον καθένα από εσάς. Να είστε όλοι καλά!»

 Σημειώνεται, ότι στις 31 Μαΐου άγνωστοι δράστες έστησαν καρτέρι θανάτου στον Τάσο Μπερδέση στη Βάρη. Στο σημείο η αστυνομία βρήκε 14 κάλυκες από σφαίρες που ο πυγμάχος δέχθηκε στο σώμα και το κεφάλι.

Η δολοφονία έγινε νωρίς το πρωί της Δευτέρας έξω από αθλητικό όμιλο της Βάρης. Όταν έφτασε, κατέβηκε από το λευκό Smart που οδηγούσε και δεν μπόρεσε να αντιδράσει καθώς δέχθηκε πολλαπλά πυρά από το μαύρο τζιπ που τον πλησίασε.

Ο Τάσος Μπερδέσης είχε κερδίσει το χρηματικό έπαθλο των 150.000 ευρώ στο ριάλιτι που έμεινε στον τηλεοπτικό αέρα για τρεις μήνες το 2017. Τότε, ο πυγμάχος είχε αποχωρήσει αλλά επέστρεψε μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Ντανιέλ Μπατίστα.

Το θύμα είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές και το όνομά του είχε συμπεριληφθεί σε δικογραφία της Ασφάλειας Πατρών για υποθέσεις εκβιασμών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ