Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Μύκονος: Θύμα ληστείας έπεσε γνωστός επιχειρηματίας

Θύμα άγριας επίθεσης ληστών στη Μύκονο έπεσε γνωστός επιχειρηματίας. Συμμορία Γάλλων που αρπάζει ακριβά ρολόγια, του επιτέθηκε σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Μυκόνου και αφού τον γρονθοκόπησε του πήρε από το χέρι ένα πανάκριβο ρολόι αξίας 103.000 ευρώ.

Το περιστατικό έλαβε χώρα σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Μυκόνου, στους Μύλους. Το θύμα απευθύνθηκε στις Αρχές, οι οποίες σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, προχώρησαν λίγες ώρες αργότερα στη σύλληψη ενός Γάλλου, που θεωρείται ότι ήταν ο τσιλιαδόρος της συμμορίας, και ο οποίος αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα της Σύρου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες ήταν συνολικά 4, με τους υπόλοιπους τρεις να έχουν ήδη διαφύγει από το νησί.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Επεισόδιο στην Τουρκία με την Δέσποινα Βανδή: Aκύρωσε συναυλία όταν οι Τούρκοι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ - Η απάντησή της

Μόλις η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε πως στον χώρο ήταν αναρτημένο ένα πόστερ με την εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ ακύρωσε την...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...