Κοινωνία

Κέρκυρα: Εξηγήσεις από τον δημοσιογράφο που εμβολιάστηκε εκτός λίστας - «Ανήκω στις ευπαθείς ομάδες»

Ο δημοσιογράφος από την Κέρκυρα ο οποίος εμβολιάστηκε ενώ δεν ήταν στη λίστα προτεραιότητας, μίλησε για το ζήτημα που έχει προκαλέσει σάλο.

Εξηγήσεις για τον εκτός λίστας εμβολιασμό του έδωσε ο δημοσιογράφος από την Κέρκυρα. Η υπόθεση είχε απασχολήσει έντονα προ λίγου διαστήματος και είχε οδηγήσει στην απομάκρυνση του επιστημονικού υπευθύνου του Κέντρου Υγείας Κέρκυρας, Αλέξανδρου Γαρδικιώτη, με εντολή του υπουργού Υγείας. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Εγώ είμαι ο δημοσιογράφος που έκανε το εμβόλιο. Ανήκω στις ευπαθείς ομάδες, έχω αναπνευστικά προβλήματα» είπε ο Διονύσης Μάμαλος, δημοσιογράφος του Corfu TV, μιλώντας το πρωί στο Mega και σημείωσε πως είχε ζητήσει από τον γιατρό που τον εμβολίασε να τον βάλει στη λίστα γιατί έχει σοβαρά προβλήματα.

«Με πήρε μετά από μία εβδομάδα, και ότι βρήκε μία δόση, και ότι αν ήθελα μπορούσα να πάω να την κάνω. Μου είπε ότι θα την πετάξουν, και τελικά πήγα, λάθος μου. Ως δημόσιο πρόσωπο, δε θα έπρεπε να πάω».

Ξεκαθάρισε πως ο γιατρός «είχε εξαντλήσει και την αστυνομία, και τα σώματα ασφαλείας, για να δώσει τη δόση» και έχει αποδείξεις επ΄αυτού.

 «Δεν είμαι ο συνήγορός του. Εγώ είμαι 65 ετών. Έκανα της Pfizer την πρώτη δόση του εμβολίου. Γράφτηκα κανονικά στον κατάλογο, και για τη δεύτερη δόση. Αυτές οι δόσεις φαίνεται ότι περισσεύουν από άτομα που για κάποιους λόγους τελικά δεν τους επιτρέπεται να κάνουν εμβόλιο. Είναι η έκτη δόση από το κάθε φιαλίδιο».

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Επεισόδιο στην Τουρκία με την Δέσποινα Βανδή: Aκύρωσε συναυλία όταν οι Τούρκοι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ - Η απάντησή της

Μόλις η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε πως στον χώρο ήταν αναρτημένο ένα πόστερ με την εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ ακύρωσε την...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...