Κοινωνία

Μπαράζ επιθέσεων σε διάφορες περιοχές της Αττικής - Στο στόχαστρο ΑΤΜ, ΕΛΤΑ και δημαρχείο

Τουλάχιστον έξι επιθέσεις σε ΑΤΜ, σε εγκατάσταση των ΕΛΤA και σε δημαρχείο καταγράφηκαν από τις βραδινές ώρες της Πέμπτης (04/02) έως τα ξημερώματα της Παρασκευής (05/02) σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Δεν ήταν ήσυχο το βράδυ που πέρασε καθώς από το βράδυ της Πέμπτης (04/02) έως και τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής (05/02) σημειώθηκαν έξι επιθέσεις με στόχο ΑΤΜ τραπεζών, τα ΕΛΤΑ και δημαρχείο. 

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε το OPEN, η πρώτη επίθεση έγινε στις 20:45, την Πέμπτη (04/02), στα Πετράλωνα και στόχος ήταν ένα ATM.

Δέκα λεπτά αργότερα, άγνωστοι επιτέθηκαν σε έναν υαλοπίνακα και σ' ένα όχημα των ΕΛΤΑ στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακόμα, στις 21:05, δράστες πέταξαν μπογιές στο δημαρχείο της Καισαριανής αλλά οι τοπικές Αρχές επενέβησαν άμεσα και προσπάθησαν να αποκαταστήσουν τις φθορές.

Μισή ώρα μετά, ΑΤΜ τράπεζας στην Κυψέλη δέχθηκε επίθεση, όπως και ένα άλλο στο Περιστέρι κατά τις 22:00.

Το μπαράζ επιθέσεων ολοκληρώθηκε, την Παρασκευή (05/02), στις 03:10, όταν στόχος επίθεσης έγινε μια τράπεζα και το ΑΤΜ της στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παγκοσμιοποίηση 0

Το είπαν και γίνεται-”Φωτιά” σε ολόκληρη την Βρετανία και Β.Ιρλανδία ενώ εκατοντάδες ακραίοι μουσουλμάνοι ουρλιάζουν " Αλλάχ Αλμπάρ" ( Νέα Βίντεο)

Τραυματίστηκαν αστυνομικοί ενώ σε απόγνωση είναι η νέα βρετανική κυβέρνηση υλοποιεί συνεχείς συνεδριάσεις ενώ δόθηκαν...