Κοινωνία

Επίθεση με πέτρες σε αυτοκίνητο οικογένειας στην Αττική Οδό- Μια πέτυχε στο παρμπρίζ

Ένα αδιανόητο περιστατικό έζησε στην Αττική Οδό, δικηγόρος μαζί με τα δύο παιδιά της, καθώς, ενώ οδηγούσε δέχθηκε πέτρες από κάποιον που ήταν κρυμμένος πάνω σε γέφυρα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί από τα θραύσματα ο γιος της που ήταν στη θέση του συνοδηγού.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ του Σαββάτου, στο ύψος της γέφυρας Λιοσίων. Μια δικηγόρος, επέστρεφε από το Ναύπλιο με τα δύο της παιδιά, οδικώς, με το αυτοκίνητό της. Η οδηγός καθώς κινούνταν στην Αττική Οδό – δρόμο ταχείας κυκλοφορίας – με ταχύτητα περίπου 90 χλμ.

Ξαφνικά, ένιωσε ένα δυνατό χτύπο στο αυτοκίνητο όπως περιέγραψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star το θύμα της επίθεσης.

Διατήρησε την ψυχραιμία της η οδηγός

Μία πέτρα που ήρθε από το χέρι ασυνείδητου χτύπησε από ψηλά το αυτοκίνητό της και ενώ ήταν εν κινήσει.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, μία από τις πέτρες έσπασε το παρμπρίζ από την πλευρά του συνοδηγού, όπου καθόταν ο γιος της γυναίκας, ο οποίος τραυματίστηκε από τα θραύσματα. Η οδηγός ευτυχώς διατήρησε την ψυχραιμία της και σταμάτησε το αυτοκίνητο χωρίς να κινδυνεύσουν τα δύο της παιδιά και η ίδια. Στη συνέχεια ενημέρωσαν τις Αρχές, οι οποίες αναμένεται να διερευνήσουν το συμβάν.

Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι αντίστοιχο στους δρόμους ή τους σιδηροδρόμους της Αττικής,  ενώ και η ίδια η δικηγόρος δήλωσε πως της μετέφεραν από την Αττική Οδό πως έχει ξανασυμβεί να πετούν πέτρες σε διερχόμενα αυτοκίνητα. Κάτι που μπορεί να προκαλέσει μέχρι και δυστύχημα με μεγάλες ταχύτητες.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παγκοσμιοποίηση 0

Το είπαν και γίνεται-”Φωτιά” σε ολόκληρη την Βρετανία και Β.Ιρλανδία ενώ εκατοντάδες ακραίοι μουσουλμάνοι ουρλιάζουν " Αλλάχ Αλμπάρ" ( Νέα Βίντεο)

Τραυματίστηκαν αστυνομικοί ενώ σε απόγνωση είναι η νέα βρετανική κυβέρνηση υλοποιεί συνεχείς συνεδριάσεις ενώ δόθηκαν...