Κοινωνία

Συλλήψεις για παράνομη μεταφορά μεταναστών στον Έβρο

Η αστυνομία του Έβρου συνέλαβε τρία άτομα για παράνομη μεταφορά μεταναστών.

Ειδικότερα, σε οικισμό του Έβρου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν χθες, Σάββατο 3 Αυγούστου, τον οδηγό και τον συνοδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, οι οποίοι μετέφεραν παράνομα στο εσωτερικό της χώρας επτά μετανάστες.

Ο οδηγός του οχήματος, ο οποίος, όπως διαπιστώθηκε, δεν είχε άδεια οδήγησης, αρχικά δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και συνέχισε την πορεία του. Τελικά ακινητοποίησε το όχημα και συνελήφθη μαζί με τον συνοδηγό.

Από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε πως τον περασμένο Μάρτιο είχε δηλωθεί η κλοπή του αυτοκινήτου σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής και ότι έφερε και πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας.

Επίσης, για παράνομη μεταφορά τεσσάρων μεταναστών συνελήφθη και ένας αλλοδαπός στην Εθνική οδό Ορμενίου-Αρδανίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας.

Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν τα οχήματα, κινητά τηλέφωνα και τις πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παγκοσμιοποίηση 0

Το είπαν και γίνεται-”Φωτιά” σε ολόκληρη την Βρετανία και Β.Ιρλανδία ενώ εκατοντάδες ακραίοι μουσουλμάνοι ουρλιάζουν " Αλλάχ Αλμπάρ" ( Νέα Βίντεο)

Τραυματίστηκαν αστυνομικοί ενώ σε απόγνωση είναι η νέα βρετανική κυβέρνηση υλοποιεί συνεχείς συνεδριάσεις ενώ δόθηκαν...