Κοινωνία

Βελτιωμένη η εικόνα της φωτιάς στο Τραχήλι της Εύβοιας (Βίντεο)

Βελτιωμένη είναι η εικόνα της φωτιάς που ξέσπασε σήμερα Κυριακή μεταξύ των χωριών Θαρρούνια και Τραχήλι του Δήμου Κύμης Αλιβερίου στην Εύβοια.

Μεγάλη κινητοποίηση σήμανε στην πυροσβεστική υπηρεσία Ευβοίας για τη νέα φωτιά, αυτή τη φορά από κεραυνό.

Η φωτιά που εκδηλώθηκε ανάμεσα στα χωριά Θαρούνια και Τραχήλι του Δήμου Κύμης Αλιβερίου σε δασική έκταση σε δύσβατη περιοχή έχει καλύτερη εικόνα καθώς σύμφωνα με Πυροσβεστικές πηγές στο evima.gr δεν υπάρχει εστία φωτιάς αυτή την ώρα.

Ωστόσο, συνεχίζονται οι ρίψεις νερού έως ότου σβήσει τελείως την φωτιά και τεθεί υπό πλήρη έλεγχο καθώς και εκδηλώθηκε σε δύσβατο σημείο.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής, με 36 πυροσβέστες, 2 ομάδες πεζοπόρων της 4ης ΕΜΟΔΕ και 11 οχήματα, εθελοντές του ΕΣΔΔΕ και άλλες εθελοντικές ομάδες.

Ρίψεις νερού έριξαν νωρίτερα 3 αεροσκάφη, 4 ελικόπτερα και υπήρξε συνδρομή από υδροφόρες ΟΤΑ.

Παρόντες ο διοικητής του Νομού Κωνσταντίνος Ψαρρός, ο επιπυραγός Κύμης, Δημήτρης Δεμερούτης, πυροσβεστικά από Αλιβέρι και Χαλκίδα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παγκοσμιοποίηση 0

Το είπαν και γίνεται-”Φωτιά” σε ολόκληρη την Βρετανία και Β.Ιρλανδία ενώ εκατοντάδες ακραίοι μουσουλμάνοι ουρλιάζουν " Αλλάχ Αλμπάρ" ( Νέα Βίντεο)

Τραυματίστηκαν αστυνομικοί ενώ σε απόγνωση είναι η νέα βρετανική κυβέρνηση υλοποιεί συνεχείς συνεδριάσεις ενώ δόθηκαν...