σκύλος Ράινο
Κοινωνία

Ψάχνουν για υιοθεσία στο σκύλο που βασανίστηκε στην Κρήτη

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον σκύλο στην Κρήτη που βασάνισε απάνθρωπα ο ιδιοκτήτης του, καθώς το άτυχο ζώο φαίνεται να ξεπερνά τα προβλήματά του.

Ο προσωρινός ιδιοκτήτης του, μέχρι να βρεθεί ένα μόνιμο σπίτι, έβγαλε βόλτα το συμπαθές τετράποδο, και εκεί ήταν η εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» (δείτε το βίντεο).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στον σκύλο έδωσαν μάλιστα νέο όνομα, «Ράινο», για να σηματοδοτήσουν μια νέα αρχή στη ζωή του άτυχου ζώου.

Η κ. Ελισάβετ Ηλιάκη, πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Φιλοζωϊκού και Πολιτιστικού συλλόγου Κυν-ωνία κάνει λόγο για ένα συμπαθέστατο ζώο, ενώ όπως είπε, πολλές είναι οι αιτήσεις όσων θέλουν να τον υιοθετήσουν, οι οποίες θα αξιολογηθούν.

Σημειώνεται ότι ο 55χρονος πρώην ιδιοκτήτης του σκύλου παρουσιάστηκε χθες στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων μετά την παρέλευση του Αυτοφώρου συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του.

Ισχυρίστηκε ότι προσπάθησε να κάνει στείρωση στον σκύλο του και πως όταν είδε πως δεν γινόταν τον πήγε σε κτηνίατρο. Ισχυρισμός που αντικρούεται βεβαίως από την μαρτυρία του γερμανού εθελοντή στο καταφύγιο Χανίων που βρήκε το ζώο σε άθλια κατάσταση.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Η απαρχή της Νεοθωμανικής αυτοκρατορίας είναι γεγονός, η Τουρκία στέλνει το Ορούτς Ρέις στη Σομαλία να ψάξει για φυσικό αέριο και πετρέλαιο

Η Σομαλία έχει παραχωρήσει τα χωρικά της ύδατα στην Τουρκία ενώ η Άγκυρα διατηρεί μια τεράστια βάση στην Αφρικανική...