ραβινος
Κοινωνία

Ραβίνος κάνει φύλο και φτερό την απόφαση για τις καμπάνες στην Ελλάδα

Ο εκρηκτικός ραβίνος Μορντεχάι Φριζής, ο οποίος πολλές φορές έχει προκαλέσει αντιδράσεις με τις ακραίες θέσεις του και τον επιθετικό λόγο του και κατά της πίστης μας, αυτήν την φορά καταγγέλλει την υποκρισία Κυβερνώντων καί Εκκλησιαστικών αξιωματούχων για τις καμπάνες αυτές τις μέρες του Πάσχα.


“Κάποιοι αντίθρησκοι βρίσκουν πάτημα το θέμα του κορονοϊού για να πολεμήσουν γενικά το θέμα της θρησκείας και των θρησκευομένων ανθρώπων πράγμα που γίνεται και στο Ισραήλ” σχολιάζει.

Είπε επίσης πως υπάρχουν συνωμοσιολόγοι ανάμεσα και σε Χριστιανούς και σε Εβραίους που λένε πως ο κορονοϊός είναι ένα δημιούργημα για να μην μπορούμε να λατρέψουμε την πίστη μας. “Είτε κάποιος είναι πιστός Χριστιανός είτε κάποιος είναι πιστός Εβραίος πρέπει να καταλάβει πως πρέπει να μείνουμε στα σπίτια μας” σχολιάζει.“Δεν φταίνε οι υπόλοιποι για τους αντιδραστικούς” επισημαίνει.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Ο Κ. Γρίβας δίνει τη λύση για στρατιωτική υπεροπλία Ελλάδας - Κύπρου απέναντι στην Τουρκία: Να επενδύσουν σε στρατιωτική επιστήμη και εγχώρια σκέψη

Τα τουρκικά drones στο κατεχόμενο Λευκόνοικο – Τα αιωρούμενα πυρομαχικά – Τα μη επανδρωμένα υποβρύχια
βομβαρδισμοί στη Συρία
Μέση Ανατολή 0

Φλέγεται όλη η Συρία μετά τον μαζικότερο βομβαρδισμό των τελευταίων ετών-Η ρωσική βάση στο Ταρτούς την γλίτωσε «παρά τρίχα» (Βίντεο)

Ένα από τα πλήγματα που εξαπολύθηκαν εχθές το βράδυ κατά της Συρίας προκάλεσε ανατίναξη πολύ κοντά στην ρωσική ναυτική...