Κοινωνία

Ένα συγκλονιστικό σενάριο ζωής! Η Σπαρακτική Ιστορία ενός Πατέρα και της Κόρης του που Πολεμάνε με τον Καρκίνο

 

Mια συγκλονιστική ιστορία κάνει το γύρο του διαδικτύου. Πρωταγωνίστρια η 7χρονη μικρούλα από τη Μελβούρνη της Αυστραλίας και ο πατέρας της….

Η μικρούλα, δίνει τη δική της μάχη με το καρκίνο. Τον Ιούνιο διαγνώστηκε με καρκινικό όγκο. Στο πλευρό της φύλακας- άγγελός της ο πατέρας της. Μάλιστα, τα τελευταία 24ωρα, δημοσίευσε και μια φωτογραφία μαζί με την μικρούλα στο Facebook, γράφοντας στη λεζάντα. «Η τελευταία βλεφαρίδα της κρέμεται από μόνη της για μερικές εβδομάδες τώρα»..

koritsaki

Στην αρχή της θεραπείας, έχασε τα μαλλιά της, αλλά όχι τις εντυπωσιακές βλεφαρίδες της που όλοι οι άνθρωποι τις ζήλευαν. Ωστόσο, και αυτές τώρα έχουν επηρεαστεί.

foto 2

Η φωτογραφία αυτή δέχτηκε πολλά σχόλια συμπαράστασης για τον πάτερα και την μικρή.

ΠΗΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ: Fanpage

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Ο Κ. Γρίβας δίνει τη λύση για στρατιωτική υπεροπλία Ελλάδας - Κύπρου απέναντι στην Τουρκία: Να επενδύσουν σε στρατιωτική επιστήμη και εγχώρια σκέψη

Τα τουρκικά drones στο κατεχόμενο Λευκόνοικο – Τα αιωρούμενα πυρομαχικά – Τα μη επανδρωμένα υποβρύχια
βομβαρδισμοί στη Συρία
Μέση Ανατολή 0

Φλέγεται όλη η Συρία μετά τον μαζικότερο βομβαρδισμό των τελευταίων ετών-Η ρωσική βάση στο Ταρτούς την γλίτωσε «παρά τρίχα» (Βίντεο)

Ένα από τα πλήγματα που εξαπολύθηκαν εχθές το βράδυ κατά της Συρίας προκάλεσε ανατίναξη πολύ κοντά στην ρωσική ναυτική...