Κοινωνία

Σε ξενοδοχείο θα φιλοξενηθούν πρόσφυγες που εγκαταστάθηκαν στην Πάτρα - Μισθώθηκε από MKO

Σε ξενοδοχείο θα φιλοξενηθούν οι πρώτοι πρόσφυγες που εγκαταστάθηκαν στην Πάτρα και που όπως φαίνεται θα ενισχυθούν με περισσότερα άτομα στο άμεσο μέλλον.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo.gr, πρόκειται για 40 περίπου πρόσφυγες και θα καταλύσουν σε ξενοδοχείο το οποίο μισθώθηκε για ένα χρόνο. Η εγκατάσταση μάλιστα των προσφύγων φαίνεται να έχει γίνει από ΜΚΟ σε συνεργασία με τον ιδιοκτήτη μονάδας και χωρίς την συνδρομή των αρχών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η είδηση προκάλεσε αντιδράσεις με τον Πρόεδρο του Συλλόγου καταστηματαρχών εστιάσης και αναψυχής Νομού Αχαΐας (ΣΚΕΑΝΑ), Γιώργο Κοτοπούλη, να αναφέρει πως στην περιοχή υπάρχουν κάτοικοι, κέντρα διασκέδασης, καφετέριες, εστιατόρια και ξενοδοχεία λένε πως είναι τουριστική ζώνη η παραλία του Ρίου, θα υποβαθμιστεί η τουριστική της αξία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Ξεφτίλα ολκής-Η ΕΕ απάντησε επίσημα ότι δεν θα αντιδράσει στρατιωτικά αν οι Τούρκοι μπλοκάρουν την ηλεκτρική διασύνδεση Κύπρου-Ελλάδος

Το έργο κινδυνεύει να τιναχθεί στον αέρα λόγω αναποφασιστικότητας της Αθήνας-Αυτό να το ακούνε όσοι έλεγαν κάποτε ότι η...