«Πειρατής» ο Ερντογάν: Δεσμεύει Αιγαίο και Μαύρη Θάλασσα μη λογαριάζοντας Έλληνες και Ρώσους!

Η Τουρκία χρησιμοποιώντας τον όρο περιβάλλον επανέρχεται και στο Αιγαίο όπου με παράνομη ΝΟΤΑΜ κόβει στα δυο το Αιγαίο για άσκηση προστασίας του περιβάλλοντος από τις 12 Απριλίου έως τις 7 Μαΐου.

Προφανώς ο Ερντογάν αισθάνεται με την πλάτη στον τοίχο και για αυτό προσπαθεί να αμφισβητήσει την κυριαρχία και τα κυριαρχικά δικαιώματα όχι μόνο της Ελλάδας και χωρών της Μέσης Ανατολής όπου έχει εισβάλλει αλλά όπως αποκαλύπτει το Πενταπόσταγμα, προχώρησε στην εφαρμογή της ίδιας πρακτικής που χρησιμοποιεί στο Αιγαίο και σε βάρος της…Ουκρανίας!

Οι Τούρκοι ισχυρίζονται πως αιτήθηκαν την δέσμευση της περιοχής εντός του FIR της Συμφερούπολης στην Κριμαία από την Ουκρανική Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας και όταν εκείνη δεν έκανε κάτι, αναγκάστηκαν να εκδώσουν την δική τους. Η Κριμαία είναι υπό ρωσική κατοχή όμως κάτι που σημαίνει πως η Τουρκία εκμεταλλευόμενη την κατάσταση εξέδωσε μια παράνομη ΝΟΤΑΜ και δέσμευσε με το έτσι θέλω την περιοχή. Το αστείο είναι πως η Ουκρανία προχώρησε στην έκδοση όχι μίας αλλά δύο ΝΟΤΑΜ με μία ημέρα καθυστέρηση.

Περισσότερα βίντεο στο Pentapostagma TV: https://www.youtube.com/channel/UCdsoNzPCkE9OpUTkOobHWUg

Follow Pentapostagma on Google news Google News